2012-07-07
0

Det är tid för eftertanke. Almedalen har varit ofantlig spännande och roligt i år. Som Cancerfondare har jag fått fråga ut folkhälsopolitiska talespersoner varje dag, varit moderator på seminarium och deltagit i otaliga om vården. Ända in i kaklet jobbar jag på och nu är det bara vår egen minister kvar, socialministern Göran Hägglund. Misströsta inte Göran, det kommer finnar en kvar i publiken i morgon. Kanske ensam kvar.

Vad har jag lärt mig då inför nästa år? Förutom att man aldrig lär sig. Jo:

  • Boka boende och lokal idag. I morgon är det för sent.
  • Boka in personer jag vill träffa i Almedalen innan påsk.
  • Skaffa färgstarka profilkläder eller strunta i dem helt.
  • Kartlägg alla aktiviteter som är utanför den politiska agendan, ni vet ren och skär underhållning. Jag kan inte förlåta att jag missade midnattsmässan med U2 musik.
  • Köp inte nya gymnastikskor, kom hit i gamla sköna.
  • Skaffa en tydlig idé om du ska blogga. Jag kunde kanske skrivit något vettigt också och inte bara kommentera randigt och rutigt. Men det har ju varit så kul.
Almedalen har varit som en påse karameller.

20120707-180259.jpg