2012-07-20
2

Jag har en alldeles fantastisk vän som heter Karin Björkegren Jones.

I massor med år har hon hjälpt andra människor till ett lugnare och mer harmoniskt liv genom sin yoga.Förra året var jag i Båstad och yogade med henne. Det var balsam för en skilsmässosjäl. Strax innan midsommar fick hon, den mest sunda och hälsosamma människa jag träffat, en allvarlig cancerdiagnos. Nu har hennes yogavänner skapat ett evenemang, Yoga Marathon mot bröstcancer. Alla lärare ställer upp gratis och deltagarna lämnar en donation i form av en summa pengar som oavkortat skänks till bröstcancerfonden i Karins namn. Jag ska till mattan den 13:e oktober. Läs mer här nedanför och på Facebook.

Karins blogg ger perspektiv på livet.

Yogamarathon mot Bröstcancer

Som många av er vet så har vår fina vän och kollega Karin Björkegren Jones fått diagnosen Inflammatorisk Bröstcancer. Det är många som följer hennes blogg och det märks på kommentarerna att vi är många som vill hjälpa henne genom detta.

För att uppmärksamma Karins och alla andras kamp mot bröstcancer så har vi skapat ett Yogamarathon som kommer att ta plats Lördag 13 oktober 2012, på Atmajyoti i Stockholm. Från kl 08:00-20:00 är det tänkt att yogaklasserna ska avlösa varandra och att man fritt kan komma på den eller de klasser man vill. Alla lärare ställer upp gratis och deltagarna lämnar en donation i form av en summa pengar som oavkortat skänks till bröstcancerfonden i Karins namn.

Är du lärare och vill guida klass/er under dagen – hör av dig till oss. Vill du även hjälpa till med kringarrangemangen på något sätt – hör av dig till oss. Eventet håller på att ta form och växer för var dag, så vi tar tacksamt emot den hjälp som erbjuds.

Vi ses på mattan!

www.brostcancerfonden.se/