2012-07-30
0

Jag vet att du och din fina familj satte er på flyget i lördags för att börja ert nya liv i New York. Jag önskade dig lycka till på Facebook som du vet. Jag menar det verkligen men jag måste erkänna att jag är fruktansvärt avundsjuk på dig. Jag vill också! Jag vill också få ett toppjobb i New York (funkar med London, Rom, Paris och Singapore också) och säga till barnen, nu är det dags för ert största äventyr. Jag vill magasinera mina möbler och saker. Ta ett barn i varje hand (tonåringen vägrar ändå hålla handen) och flyga iväg till ett nytt liv. Få säga adjö till vänner, familj och kollegor för ett tag. Detta kan ha något med att göra att jag aldrig åkte iväg som utbytesstudent. Eller att jag är mitt i en 40-års kris. Eller helt enkelt bara för att jag vill.

I vilket fall som helst så säger jag det igen! Stort lycka till over there Adam!