2012-08-12
1

Grillar sparris. Sökte efter ”grillad sparris” och hamnade på mitt eget recept. Det händer ganska ofta och jag blir lika förvånad varje gång. Idag är sista semesterdagen och det ska jag fira med nygrillade små sparrisar.

Jag längtar efter att börja jobba igen. När livet återgår och blir normalt. Att hösten är på väg känns fint. Jag älskar att det regnar och bara tanken på nya höstskor gör mig glad. Varsågoda, här ser ni höstens snyggaste skor!

Imorgon är det dessutom barnvecka. Bästa veckan. Är halv utan mina barn. Just det är det enda dumma med att skilja sig. Att jag bara får ha mina barn hälften av deras liv. Jag försöker fylla den andra hälften med annat, som att se på tre filmer i rad, sova en hel dag, träffa vänner och flörta med killar i Lilla baren på Riche. Men. Jag gör mig allra bäst när jag har mitt lilla gäng hos mig. När jag får hålla i den där 8-åriga handen. Då är jag som lyckligast.