2012-08-16
0

Jag skulle vilja vara en fluga på Camilla Läckbergs och Martin Melins köksvägg. Jag skulle vilja se hur de twittrar om och till varandra och delar med sig till sina hundratusentals följare.

Jag vill veta hur det är att leva i twitter/instagramlivet. Och jag vill framför allt vara med och se hur ett sånt förhållande utvecklas. Vad händer om en slutar att twittra? Tänker man i twittertankar? Talar man i twittermeningar? Ser man i twitterbilder?
Jag är på riktigt nyfiken. Och kanske lite avundsjuk. Deras twitterkärlek verkar det inte vara fel på. Inte heller deras snygga kroppar och muskler. Musklerna visas gärna naken med bara en handduk virad runt höften.

Jag läste i Metro i veckan att det finns en ny bok om hur man gör karriär på Facebook/Twitter. Framgång med Facebook av Nina Jansdotter. Tänk om Mark Zuckerberg bestämmer sig att stänga ner skiten mitt när jag är som mest framgångsrik på Facebook? 

Jag väntar nu på boken från kärleksparet Läckberg/Melin.

Titel: @Martin_Melin @camillalackberg #viärtypvärldensmestframgångsrikaochsnyggastivärlden.