2012-08-19
3

Jag är livrädd för detta. För mig står det för ångest i ett dött förhållande. Där höjdpunkten är att sitta tillsammans och se på Så ska det låta (förlåt Peter Settman, du vet att jag gillar dig men det handlar om hela konceptet). Och är man dessutom på riktigt bra humör kan man till och med sjunga med. Inte lika enkelt dock som med Allsången eftersom man där kan läsa sångtexten samtidigt som man sjunger.

Egentligen behöver jag inte noja mig eftersom X:et behöll den stora plattteven och jag fick min syrras gamla tjockteve som man inte ser ett dugg på. Den står dessutom i förrådet vilket gör allt ännu svårare.

Jag bara är lite rädd för den dagen en man kommer in här och föreslår att vi kan väl ha lite mysigt och sitta i soffan och se på Så ska det låta. Det kanske är försent att få ut honom då.

Det som är ångestladdat är när man är två vuxna som har detta som en gemensam aktivitet hemma i soffan. Själv kan jag visst tänka mig att tillbringa en kväll då och då med Peter Settman i den lilla tjocka teven. När man är två i ett förhållande ska man göra allt annat än att hänga framför helgens stora familjeunderhållningsprogram.

Bara för det bjuder jag på ett riktigt ”fredagsmysrecept”.