2012-08-23
0

Martin Melin, polis, twittrare och programledare

Jag jobbar på söders höjder och varje svensk film med självaktning ska helst ha några minuter med från Bellmansgatan och dess kullerstenar. Ibland är det Daniel Craig som hänger där och igår var det Martin Melin och Babsan med inspelning av Poliskolan. Ni vet, det där programmet där herr Melin får 70 000 för varje program och kan börja konkurrera så smått med sin fru deckardrottningen!

Jag åkte förbi på min Rosa. Det var avspärrningar och jag tänkte att det är nog bäst att fråga polisen om jag kunde åka rakt fram utan att komma med i inspelningen. Jag frågade polisen som mitt på kullerstenarna stod. Han svarade; absolut, det är bara att köra. Just då insåg jag att mannen var Babsan men utklädd till polis. Bra att han verkligen fick känna sig som en riktig polis för det är nog det programmet går ut på.