2012-08-29
0

Augustitröttheten. Hur är det möjligt. Augusti är lika illa som maj och december. Den borde vara enklare med tanke på ljuset och solen och värmen som vi förhoppningsvis fått.

Är det för mycket att ta in? Alla nya scheman för barnen? Att deras höstgarderober måste uppdateras? Snoozningen på morgonen? Läxorna? Föräldrasamtal och nyhetsbrev? Hösten som smyger sig på samtidigt som man undrar var tog den här sommaren vägen?

Jag hoppas råda bot på detta nästa vecka när jag är igång med mitt stora projekt (hemligt till nästa vecka) som jag kallar JAG. Då ska jag säga adjö stress. Adjö trötthet och vakna vargtimmar. Adjö andan i halsen. Adjö spruckna drömmar. Goddag nya fina härliga underbara softa liv!

Vill passa på att tacka för alla uppmuntrande kommentarer om att ni gillar min blogg här på Resumé. Jag gillar er också. Ni är för övrigt ganska många nu. Kul. Skulle gärna bjuda er allihop på tårta med massor av vaniljkräm i om jag kunde.