2012-02-15
2

Idag var jag på det längsta möte jag någonsin varit på i hela mitt liv. 5 timmar. Var rätt seg efter det. Men innan dess träffade vi bland annat en himla rolig/trevlig person som är strategilärare på AAU här i San Francisco. Eftersom det var alla hjärtans dag idag så berättade hanhistorien om den här gulliga grejen, som en kompis till honom gjort:

Det är alltså en app som är gjord för Instagram, där man kan skicka egna Valentine’s Day-kort baserade på ens egna Instagram-kort.

Inte ett dugg nyskapande eller spännande egentligen, men däremot var historien bakom gullig: flickvännen till en av grundarna till Instagram lärde sig i hemlighet att koda, för att kunna göra denna app till sin pojkvän för alla hjärtans dag.

Jag tar rätt trista kort, men finns på Instagram under namnet diggez, om någon undrar.