2009-08-06
0

Breaking news: jag kan inte bli kvitt min homosexualitet genom terapi.

Damn!

Jag som hade hoppats så på det gifta livet med barn, hund och ful tysk bil.
But wait, jag kan ju få allt det trots att jag föredrar kuk. Galet eller hur?

Vilket som är det American Psychological Association som i dagarna kom med en 138-sidig rapport som deklarerar att det inte finns några belägg för att homosexualitet kan ”botas” med hjälp av hjärnskrynklare.

Utredarna har gått igenom de senaste 40 årens forskning i ämnet och råder psykologer:

”Mental health professionals should not tell patients that they can change their sexual orientation and instead should help them ”explore possible life paths that address the reality of their sexual orientation””

Det är ju fantastiskt. Men what about God?

Gud kanske kan bota sjuka sexuella böjningar som homosexualitet? Det vill ju så många i härliga USA tro. Med Guds hjälp ska alla bli likadana med precis likadana tankar med precis likadana liv med precis likadana sexuella preferenser.

Men om Gud har den makten, varför gjorde han inte rätt från början? Han verkar mest vara en stor jävla klant.

Nedan är ett klipp på en intervju med en psykolog som borde tänka om. Och troligtvis börja suga kuk igen.

Ps. Jag gör min sista vecka på Resume. Från och med lördag bloggar jag här: http://linusfremin.wordpress.com/