2013-03-07
0

Ja.

Det känns som om man jobbar emot klockan ibland för att få in allt man vill göra.
Den här perioden är så hektisk så jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Jag lever just nu efter min kalender. Och det knäppaste?
ATT DET ÄR SÅ KUL samtidigt som det är så rörigt.

Studentbyrån är i full fräs och vi betar av möten, strategier, idéer och sociala kontrakt.
Häromdagen var vi på Prime och fick en massa råd och det gav oss en rejäl kick i arslet och ännu mera driv.
Igår hade vi 6h ekonomi nonstop som var förvånansvärt roligt, fastän det bara flög runt små blå fåglar i huvudet på mig hela tiden.

Det häftigaste utav allt är att det är NU jag känner att våra kunskaper sätts på prov och att det visar sig; nämä, vafan, jag kan ju det här? Och då och då så kryper känslan ” När ska dom komma på mig” in men den försöker jag ruska bort genom att vara löjligt förberedd!

Imorse smet jag iväg till webbdagarna för att gå på intervju som gick väldigt bra, oavsett om man får jobbet eller inte så är det alltid roligt att nätverka och se människorna bakom skärmarna. Så jag tänkte; jag tar en till. Så nu ska jag klämma ihjäl några timmar för att köra på igen.

Helt meningslöst inlägg.
Men så kan det gå ibland.