The world’s smartest campaigns

Det här är ett rent propagandainlägg för WARC. WARC (World Advertising Research Center) är en fantastisk resurs för allahanda rapporter och caseberättelser, men tyvärr kostar deras tjänst en del vilket gör det svårt att motivera ett abonnemang för många. Däremot har de ett utmärkt nyhetsbrev som är gratis, och nu har man börjat göra webinars på olika teman som inte heller kostar något.

Nästa vecka (onsdag 27 augusti) har man ett spännande webinar-tema: ”What can we learn from the world’s smartest campaigns?” Smarta kampanjer enligt WARC är sådana som skapar effekt och bygger värde för annonsören genom att påverka mottagarnas attityder och beteende – och därför också vinner pris i olika effekttävlingar. Tyvärr är jag på resa och kommer inte att kunna lyssna live, men tycker du att ämnet låter intressant kan du anmäla dig som lyssnare här. Och som sagt, det kostar inget att lyssna. Kommentera gärna efteråt vad du fick för lärdomar!

7 Replies to “The world’s smartest campaigns”

  1. Pingback: water ionizer
  2. Pingback: alkaline water

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *