Steve Jobs vänder sig i graven

Det är inget snack om att Apple gör bra datorer utan någon närmre konkurrens. Men företagets övergripande förändring efter att Steve Jobs försvann börjar bli allt annat än otydlig. Nu klarar man inte ens av att namnge sina produkter på ett igenkännligt sätt – Watch?

Personligen tycker jag iPhone 6 utseendemässigt rört sig mot Samsung, och det skojas om innehållet.

Här jämförs iPhone 6 med Nexus 4

Tids nog kommer folk som inte var observanta under 00-talet behöva få förklarat för sig att Apple faktiskt varit världens kanske mest innovativa företag. Något de sedan gick ifrån för att fokusera på trygghet.

På samma sätt som jag minns tiden då musik hade ett fysiskt värde i formen av CD-skivor. Kommer jag minnas tiden då Apple gång på gång trampade upp nya stigar som fick världen att häpna. Det är med sorg jag inser att den tiden är förbi.

One Reply to “Steve Jobs vänder sig i graven”

  1. Kan det var så att det är skribenten som sitter hemma och sliter sig i håret och gråter för att Apple är ifrånspungna?

Comments are closed.