Retoriken kring övergreppet

Det var djupt störande att läsa om de övergrepp som skett inom ramen för Big Brother-produktionen förra veckan. Krishanteringen från kanalens sida gav dessutom ett orutinerat och omdömeslöst intryck, vilket är konstigt med tanke på hur många år Big Brother producerats i Sverige. Det går att hävda att det borde funnits en bättre beredskap. HannaPee beskriver allvaret i händelsen på ett bra sätt.

Det är lätt att göra billiga poäng genom att skärmdumpa kvällstidningssajter, men just den här gången blev det så tydligt hur även rapporteringen kring övergreppet i Big Brother-huset reproducerar de värderingar det härstammar från. Are you not entertained?

Big Brother och Paradise Hotel på Aftonbladet.se

Skärmdump från Aftonbladet.se.

4 Replies to “Retoriken kring övergreppet”

  1. Pingback: Blue Coaster33
  2. Pingback: stream movies

Kommentera