A walk in the park får hundratusentals tittare

Anrika New York Times har börjat sända live-promenader i stadens parker med hjälp av nya funktionen Facebook Live – och de får hundratusentals tittare varje gång. De går helt enkelt omkring och sänder live i sisådär 30-50 minuter. “We have no news hook on our live streams at the park, and we have no news story associated with them,” says Louise Story, executive producer of Facebook Live for The New York Times till sajten Quartz. De förmedlar helt enkelt bara en promenad i t ex Central Park för alla oss som inte kan gå där själva. Följ med på promenad i Fort Tryon Park eller i ett soligt Central Park.

central_park

När får vi se den första DN-promenaden på Djurgården eller SvD-strosar i Kungsträdgården i full blom? Eller varför inte ta med tittarna från hela världen in i en exotiskt svensk urskog i Norrlands inland där de får uppleva tystnaden och ensligheten. Slow-TV får en rejäl vitalisering tack vare Facebook Live.

/ @jmjobring som lyssnar på smäktande Cecilia med Andreas Moe.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *