Nu kan du se allt som du någonsin har googlat på

Google låter nu vem som helst exportera sin sökhistorik.
Processen att exportera din sökhistorik är ganska enkel: Gå in på history.google.com, logga in och klicka det lilla kugghjulet längst upp till höger. Där väljer du sedan ”Hämta”. Ditt arkiv kommer nu genereras, och du får ett mail tillsammans med en länk när det där du kan ladda ner filen. Voila! Nu har du en fil med din sökhistorik.

Varje dag lämnar både du och jag digitala fotspår och i framtiden kommer kanske vårt digitala avtryck mätas likt ett kreditbetyg och poängsättas. Jag tror att det bara en tidsfråga innan vårt digitala närvaro och rykte är mer värt än pengar.

Det har alltid varit viktigt för oss i branschen att ha fingret på konsumentens puls. Företag vill veta vad du söker efter och vilka behov du har, för att ännu bättre lära känna dig. Din data är nutidens olja.

Google History

Kommentera