Dagens andra irritationsmoment

Jag hatar ordet bloggerska. För det första är det fult. Ordbilden är ful och det låter fult när man säger det. För det andra är det fel. I svenska använder vi ju i princip aldrig könsspecifika titlar, utom i klassiska yrken som brandman och sjuksköterska (och då heter det så oavsett vilket kön utövaren har). Vi säger inte lärarinna eller direktörs eller taxichaufförska eller art directress.

Så varför i helskotta det så svårt för vissa att säga bloggare?

One Reply to “Dagens andra irritationsmoment”

  1. Mir kommt das auch so vor, als ich das Z10 nem Kollegen gezeigt hab, der sich das auch vor kurzem das Xperia Z geholt hat, hat er überlegt das Ding zu verkaufen und sich auch ein Z10 zu holen. Ich war am Anfang auch etwas skeptisch von Android auf BB zu wechseln aber man muss nur Mut haben. Das OS mit dem Hub etc. ist super gelöst und macht richtig Spaß. Klar gibt es kleine Dinge die noc ausgebessert werden müssen aber wie man an der Roadmap sieht, hat ja BB noch einige Updates im Petto, die das ganze nochmal verbessern werden.
    sext and i know it http://www.unspoilednews.com/4247-picking-quick-solutions-for-prom-gowns-from-jcdresspennycom_usd.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *