Pitchhjärnan

Jag ber om ursäkt om mina inlägg den senaste tiden inte har varit lika fiffiga som de brukar. Jag lider av ett tillstånd som kallas pitchhjärna. Det inträder när man i flera veckor har kastats mellan hopp och förtvivlan i försöken att dra in en ny kund till byrån. Tillståndet består av olika faser:

1. Vad sjutton är det här för något?

2. Allt är möjligt!

3. Ingenting är möjligt.

4. Vi börjar om från början.

5. Är det här verkligen rätt?

6. Fan presentationen är i morgon. Nu får det blir det här.

Nu befinner vi oss i den näst sista fasen och den lilla energin man kan uppbåda på morgonen dammsugs snart ut ur hjärna, hjärta och kropp. Det leder till längtan efter två saker. Starka drinkar. Och att det jäkligt snart ska vara måndag så att det här är över.

Ni vet hur det är. Hörs i näxssta vecka!

16 Replies to “Pitchhjärnan”

  1. Pingback: My Homepage
  2. 395427 879863I discovered your weblog internet site internet site on google and appearance some of your early posts. Preserve up the wonderful operate. I just extra increase Feed to my MSN News Reader. Seeking for toward reading far far more by you later on!

  3. I actually wants I actually could supply you with an honor due to this particular subject material. Your personal write-up rankings a glowing blue ribbon inside my view. It is fantastic top quality content substance.

  4. Pingback: Blue Coaster33
  5. Pingback: water ionizers
  6. Pingback: alkaline water

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *