Nina and Sandra eat America, del 3: Tasti D-lite

I torsdags åkte Sandra till Los Angeles för att hälsa på sin pojkvän Ludde över helgen. Jag hade tråkigt och tyckte lite synd om mig själv och bestämde mig därför för att helt på egen hand genomföra ett mattest.

Bara ett kvarter från vårt kontor ligger Tasti D-lite, världens mest amerikanska glasskedja. Allt är på låtsas, från det sockerfria godiset till glassen som egentligen inte är glass utan något annat med väldigt lite kalorier. Man köper glass och milkshakes med helt vansinniga toppings av män i keps som kallar en för honey eller sweetie hela tiden. Eller eventuellt darling.

Jag valde en reglar size glass med smaken Dutch Chocolate. Naturligtvis var den gigantisk. På toppen av detta färska jordgubbar och blåbär.

Något skeptisk högg jag in. Och herregud vad gott det var. Insåg att jag borde ha skippat jordgubbarna och tagit vaniljgodisar istället, men annars var det ta mig tusan en helt perfekt glass.

Helhetomdöme: Jag förstår att folk lätt blir beroende av Tasti D-lite. Det är helt enkelt den perfekta maten: det smakar onyttigt men är det inte. I alla fall inte om det är kalorier man oroar sig för. Något avdrag måste jag dock ge för priset. Min glass gick på nästan 6 dollar, och det är faktiskt mycket för fryst sötningsmedel och lite bär. Summan av kardemumman blir att Tasti D-Lite får 4,5 poäng av 5 möjliga.

9 Replies to “Nina and Sandra eat America, del 3: Tasti D-lite”

  1. It’s truly a nice and useful piece of info. I am glad that you just shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

  2. What i do not understood is actually how you’re not actually a lot more well-favored than you might be right now. You’re very intelligent. You understand therefore significantly when it comes to this subject, produced me in my opinion imagine it from a lot of numerous angles. Its like men and women aren’t fascinated unless it’s one thing to do with Woman gaga! Your individual stuffs great. Always take care of it up!

  3. Pingback: Blue Coaster33
  4. Pingback: stream movies
  5. Pingback: water ionizer
  6. Pingback: best bottled water

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *