Lanvin Fall 2011

Häromdagen bekände jag att jag är fundamentalt ointresserad av mode. Nu inser jag att det kanske beror på att modevarumärken i vanliga fall gör så lobotomerat tråkig kommunikation. För när jag ser det här blir jag sugen på cape och slokhatt.

Så. Himla. Roligt. Och låten. LÅTEN! Alla på jobbet gick runt och nynnade på den igår. Filmen plockade 40 000 visningar bara under dagen igår, och vad den är uppe i nu har jag ingen aning om. Hur som helst är det uppfriskande att se något helt nytt. Som är roligt. Så roligt.

5 Replies to “Lanvin Fall 2011”

  1. Howdy would you mind stating which blog platform you’re using? I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a difficult time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!
    ugg 5825 http://www.camaraourense.com/idioma/gfx/ugg-5825.php

  2. Pingback: Homepage
  3. Pingback: Blue Coaster33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *