Flyttlass

Den här veckan är lite rörig. Jag tar nämligen mitt pick och pack och lämnar Lower East Side för att flytta till det där området som kanske heter West Soho, Greenwich Village eller West Village beroende på hur man ser det. Hur som helst ska jag nu flytta in i min alldeles egna lilla lägenhet och jag är oerhört uppspelt. Dock kan det vara lite si och så med tid och internetuppkoppling de närmsta dagarna, så ni får ursäkta om blogg- och mailfrekvensen inte riktigt är vad den brukar.

Tänk. Ny blogg och ny lägenhet inom loppet av en vecka.

One Reply to “Flyttlass”

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So good to find anyone with some unique thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this web site is one thing that is needed on the net, somebody with slightly originality. useful job for bringing one thing new to the internet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *