Hej troll!

Tänkte bara avrunda veckan med att säga en grej. Nu kan ju vem som helst kommentera här utan att skaffa ett Resumékonto, vilket är toppen på alla sätt. Mer diskussion till folket, liksom. Därför skulle jag vilja passa på att säga att jag alltså ser vem det är som kommenterar, även om man anger en falsk mailadress. IP-nummer och sånt, ni vet. Nu är det ju inte så att jag sitter och frenetiskt kollar var alla anonyma kommentarer kommer ifrån, men det kan ju vara bra att veta att jag har möjligheten. Jag är ju långt ifrån anonym här och föredrar att andra också ger sig till känna om de vill kritisera mig, eller bara trolla lite i allmänhet. Dessutom vet ni ju att alla kommentarer, även de som bara vill berätta hur dålig jag är, gör att bloggen får mer aktivitet och därmed blir mer synlig.

Med det sagt hoppas jag att ni alla får en fantastisk helg med mycket roliga diskussioner!

14 Replies to “Hej troll!”

 1. Heja dig Nina! Läser din blogg varäändaste dag och gillar den så himla mkt.
  Ses förhoppningsvis igen i sommar när jag återvänder till NY!

  Kramar

  /Edit

  Våga för fajsen stå för vad ni tycker nu också alla ni tröttsamma, anonyma HATERS.

 2. Det här med kommentarer pa bloggar och artiklar har en sorts konstig ställning. I början när man kunde vara helt anonym dominerades grejen med dumma och elaka kommentarer. Och så blev det liksom inte coolt att delta via kommentarer. Fina proffs sänker sig inte till det. I varje fall inte i vår branch. I andra brancher är ofta kommentarer en stor och viktig bit i utbytandet av information till exemple, och som debatt forum. Det här med att kunna lägga till till en artikel, att kunna rätta till, eller bli del av debatten är ju ett otroligt steg framåt för journalistik och publicism (heter det så?). Tidigare närmast helt omöligt om man inte jobbade på en tidningsredaktion. Personligen tycker jag att kommentater berikar. Åtminstone om de är hederliga och helst inte anonyma.

 3. Att bero på ingenting, tack för att du har kampanjat för West Wing.
  Fick äntligen massvis med tid över och har sträck-sett säsong ett och två på en vecka. Nu är jag fast, frälst och fascinerad men framförallt glad att det är fem säsonger kvar.
  Tusen tack!

 4. Hej Nina! Jag förstår att du antagligen inte kommer svara på detta, men det skadar inte heller att jag slänger ut frågan, om inte annat kanske någon annan bloggläsare svarar. Vad tycker du att man skulle kunna göra för att få fler att börja cykla i en stad med mycket backar, där de flesta väljer bilen?
  Anledningen till att jag frågar dig är att du är väldigt bra på att komma på idéer ang marknadsföring, samt att du verkar involverad i miljöfrågor (medlem i miljöpartiet rättare sagt).
  Tack för en väldigt peppande, rolig och kunskapsberikad blogg 😀
  KRAM!

 5. Nina, du beter dig som en liten flicka som tappat lördagsgodiset. Du älskar att slå ned på det du tycker är dåligt. Ofta kategoriskt och utan empati och kunskap. Om du får kritik är den personen troll eller hater. Men du rör dig numera i ett offentligt rum och där får man räkna med kritik, även om man heter Nina. Särskilt om man har en populär blogg som tar upp allt mellan himmel och jord. Tänk på det ett tag…

  1. Jag tror Nina menar troll som i att trolla som i att starta irrelevanta diskussioner på internetforum eller kommentarsfält. Och inte troll som i att hennes läsare är väsen från den nordiska folktron.

 6. Hej! Vill bara saga att det verkar som om lankarna till din blogg som de flesta anvander via bloglovin, eller bara genom att klicka pa din hanforing fran blogspot eller en google-sokning har slutat fungera. Vi kommer till en error-sida… Mystiskt, eller sa har jag bara missat nagot himla viktigt.

 7. Ooo Aj Aj aj aj Buff – Ooo Aj Aj aj aj Buff – Ooo Aj Aj aj aj Buff

  (De blir så tröttledsna om inte trollmor sjuinger sin visa 🙂 E du trollmor Nina?

  Ursäkta tramset-att hamna en blandad trollattack är vedervärdigt, ovärdigt.
  Varför drevmedia inte liknas vid troll är väl pga organisationsnivån och det etiska pish poshandet parat med fantasin om objektivitet (Ooo Aj Aj aj aj Buff-räckte det?!)

  Morsan kallade mig för sin lilla trollunge och det var INTE pga skitprat i porten et cetera hi hi
  MEN min poäng här är det lite undanstoppade faktumet att TROLL SPRICKER I SOLSKEN så vi har ett labour of LOVE coming up Boys And Girls. För visst skulle surdumheten skvala ur deras ledsna hjärtan om de fick lite oxitycin (googla’t vetja)

  (\__/)
  (=’.’=)
  (”)_(”)

 8. Du skrev förut att du äter enligt LCHF. Kan inte du utveckla detta lite mer i ett blogginlägg? Typ din inställning till kosthållningen, hur du gör, bra tips, om du fuskar osv. Du verkar vara så himla klok och jag har precis börjat med LCHF, så det skulle vara jättekul att höra hur du tänker. Kram!

 9. I really wanted to construct a small message in order to appreciate you for these stunning steps you are writing here. My rather long internet investigation has finally been compensated with pleasant concept to write about with my visitors. I ‘d express that many of us website visitors actually are very much fortunate to exist in a great place with many awesome people with good concepts. I feel truly lucky to have discovered your entire web site and look forward to really more fun minutes reading here. Thank you again for a lot of things.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *