Har du någonsin

varit med om att du vaknar upp och inte har någon aning om vilken dag det är? Har du börjat ställa klockan på 06.00 för att få tre lugna arbetstimmar innan arbetsdagen börjar? Har du skrikit åt telefonen att dra åt helvete för att en kompis messar dig och frågar om du har lust att ta en fika? Har du någonsin tappat så många bollar att du mest står och stirrar fascinerat när de rullar runt på golvet?

Det har jag. Just idag, faktiskt. Det är ingen fara, det är bara en kort period osv, men jag är helt slut. Har ingen som helst lust att, förutom att springa på plåtningar, få kampanjer dödade av kaosande kunder, släpa hem fåtöljer, ta hand om besökande familjemedlemmar, skriva remissvar till MP och åka till IKEA, skriva roliga och initierade blogginlägg.

Bara så att ni vet. Men det blir bättre snart. Håll ut!

5 Replies to “Har du någonsin”

 1. Jag hittade till din blogg på min födelsedag vilket jag är tacksam för, det är som en födelsedagspresent. Har suttit och sträckläst ett par sidor bakåt nu, åh, jag gillar din blogg, den är rolig, smart och inspirerande.Jag gillar inte riktigt att bli äldre och har gruvat mig för den här dagen ett tag (jag fyller 19), men nu tack vare din blogg ser jag bara framåt, är lite pepp på framtiden och så. Jag jobbar förresten inte med media eller reklam, vilket du säkert har listat ut men skulle gärna vilja göra det i framtiden. Så, ja. Tack för en himla bra blogg. KRAM

  1. Tack sjalv for att du laser! Och oroa dig inte for att bli aldre – livet blir 110% battre for varje ar som gar. I alla fall mitt.

 2. Jag vet exakt hur det där känns men som du säger, det brukar gå över.

  Jag ville fråga dig om du har några tips på hur man hittar det man trivs att jobba med? Jag har gjort otaliga praktiker, läst massa och gjort en hel del karriärtest. Tillslut bestämde jag mig för att ta det först jag blev erbjuden (sub editing för en mindre tidning) men jag hatar verkligen det, det tar all min energi och jag har bara varit där i en månad. Har du några som helst råd??

  Ha en bra dag!!

  kram jenny

  1. Oj. Om du hatar det ska du absolut inte vara kvar. Jag har sjalv aldrig haft en plan utan som du hittat fram genom praktikplatser, extrajobb och genom att prova. Sa jag kan tyvarr inte ge battre tips an sa. Prova nasta grej pa listan, helt enkelt. Men om det kanns fel ar det fel, man ska trivas pa jobbet!

 3. Hej igen Nina!

  Vad skönt att höra att du också tycker att det är viktigt att man ska trivas- för man är ju på jobber en mycket stor del av sitt liv. Tyvärr verkar det som att de flesta människor jag pratar med tycker något i stil med ” det är jobb, det ska inte vara kul”, vilket får mig att känna mig skyldig att jag klagar. Men jag står fast vid att det ska vara kul och det är jätteinspirerande att läsa din och Sandras och andra bra bloggar och se att folk faktiskt är glada för det de gör.

  Nu så kan jag inte byta jobb för jag har inga pengar eller energi att leta men det är min plan. Tack för uppmuntran.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *