Men alltså!

Herregud vad många fina kommentarer som har trillat in till mitt förra inlägg. Var inte alls beredd! Inser nu i efterhand att det kanske verkade som att jag gick med håven, men det var verkligen inte meningen. Jag kände mig precis så deppo som jag skrev. Men! Jag har varit med ett tag nu och jag vet att man kommer ur sådana svackor. Jag kommer kanske att sluta blogga någon gång, men det kommer inte att bli nu, och det kommer att vara ett mer överlagt beslut i såna fall. Oroa er inte.

Men det sagt är jag innerligt tacksam för alla ni som har hört av er med olika former av pepp. Någon påpekade att det nästan bara var kvinnor som skrev uppmuntrande, vilket ju är intressant, eftersom jag tror att jag har en ganska blandat läsarskara. Men könsfördelningen jämnade ut sig lite under dagen, och dessutom fick jag fler mail från killar. Så kanske är just viljan att uppmuntra någon annan offentligt inte könsbunden, även om jag tror att kvinnor, framför allt yngre, är mer benägna att använda just kommentarfunktionen på bloggar som kommunikationsform. Män verkar ofta föredra Twitter eller mail. Och se där, så enkelt är det att få tillbaka skrivgnistan.

Det är för övrigt jättebra att ni skriver vilken typ av inlägg ni gärna ser mer av. Vissa gillar de mer kommunikationsbetonade inläggen, andra vill gärna veta mer om mitt liv i USA och någon tredje ber om svar på några frågor. Så det får nog fortsätta bli lite av allt, men inte just exakt nu. För här är klockan nio på kvällen och jag har precis kommit hem från jobbet och satt på Serge Gainsbourg på Spotify och ska försöka packa väskor och måla naglarna och annat världsligt innan jag måste gå och lägga mig. Men kram på er allihop, jag har läst varenda bokstav ni har skrivit även om jag inte hinner svara alla individuellt.

ps. Vem är svinbra på banners egentligen? Är det någon speciell person eller får vissa bara in en lyckträff ibland. Banners är skitsvårt tycker jag. ds.

 

259 Replies to “Men alltså!”

 1. Du är SÅ bra. Tycker din blogg vibrerar av intelligens, skärpa, humor och väldigt många andra bra egenskaper. Plus att du verkar vara en snäll tjej helt enkelt. Roligt att läsa om dina jämförelser mellan Sverige och USA, reklam- och mediabranschen i stort, feminism ur olika aspekter…Ja, det mesta du skriver om helt enkelt. Lycka till!

 2. Tror vi är många som uppskattar din blogg, men folk är ofta så lata med att kommentera. Ibland behöver man bara få höra lite positiv feedback också, blir ju lätt ensam som bloggare. Typ som knyttet:

  ”Och knyttet tog av skorna och suckade och sa:
  hur kan det kännas sorgesamt fast allting är så bra?
  Men vem ska trösta knyttet med att säga: lilla vän,
  vad gör man med en snäcka om man ej får visa den?”

  Jag gillar som sagt variationen i din blogg och tycker inte alls att du endast upprepar det som redan finns. Dessutom är det ju en ganska naivistisk tanke att man alltid skulle vara först med något – i de allra flesta fall har någon annan redan tänkt något liknande MEN det gör ju inte ens egen insats, omformulering, perspektiv mindre värt, tvärtom. Heja heja kul att du fortsätter 🙂

 3. Jag älskar din blogg! Ett av mina nyårslöften blir att sluta vara en ”internetfluktare” som bara kollar vad andra gör och faktiskt börja bidra lite själv, åtminstone i form av kommentarer och pepp till dem jag gillar. Min första kommentar på den här bloggen blir således: DU ÄR GRYM! Kram A

 4. Hej, tänkte bara lämna en rad och säga att jag tyckte din blogg verkarde intressant o l atill den på min länklista. 🙂
  Jobbar själv med reklam därav min nyfikenhet. 🙂

 5. Jag vet, man vill vara omtyckt och älskad av alla. Men det viktiga är hur många som läser din blogg, och hur få negativa kommentarer du ändå har.

 6. Jag blir alltid lika glad när jag ser att du har skrivit ett nytt inlägg! Mer om NYC och att arbeta i USA! pepp pepp!!

 7. Visst e4r han duktig och kul att han delar med sig av sitt ”dagliga” tyekcr jag, fler se5dana bloggar vore kul. Lxx

 8. Pingback: Blue Coaster33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *