Hepp!

Om allt vill sig väl sitter jag på ett flygplan när du läser det här. Det ska snart landa i Paris där jag ska få något, med amerikanska mått mätt, så vansinnigt som fyra dagars semester. Fyra sammanhängande, långa dagar. Det är Thanksgivinghelg och hela USA stänger butiken.

Själv tar jag alltså tillfället i akt och flyr till Europa där jag ska äta croissant, snubbla på kullerstenar och bli blåst av taxichaufförer. Däremot tänkte jag, om det är okej med er, inte blogga. Men vi hörs på tisdag!

5 Replies to “Hepp!”

  1. You can definitely see your skills within the work you write. The arena hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to say how they believe. All the time go after your heart.

  2. Pingback: Blue Coaster33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *