Tråkvecka

Är det bara jag, eller är det här en himla tråkig internetvecka? Känns som att inget händer. Inget jag vill skriva om i alla fall.

Kanske beror det på att jag har rätt segt på jobbet för tillfället. (jepp, gör avsteg från det givna det är så mycket nu för att helt sonika säga att det inte är så himla mycket nu) Min hjärna funkar liksom inte om den är understimulerad. Då slutar det med att jag gör ingenting istället. Nu skulle jag till exempel kunna förbereda min föreläsning på Berghs om ett par veckor, eller gå till banken och beställa nya checkar (alltså vad sjutton. Checkar är det sämsta med USA), men det gör jag inte. Sitter istället och gnäller på hur uttråkad jag är.

Därför tänkte jag lassa över dagens arbetsbörda på er med två frågor:

1. Har ni sett/hört/läst något intressant den här veckan? Något jag borde kolla på? Behöver inte vara nytt. Langa över en länk bara.

2. Ni som går på Berghs, har ni något särskilt ni vill att jag ska prata om när jag kommer? Vi kan ju dra nytta av att jag än så länge inte har börjat fundera på det själv. Ämnet är Ansvar (för sig själv, sin karriär, för det man gör) och jag tror att det gäller alla diplomklasserna som går ut i vår. Så, fire away!

Man kan alltid maila om man inte vill kommentera så att alla ser. Tick tack!

207 Replies to “Tråkvecka”

    1. Kommer du ihag reklamen for den? The one part of your body that can never be too fat – your eyelashes. Ater man 2000 kalorier blir man tjock, det vet alla kvinnor, men ogonfransarna kan ata, for det ar ok, till och med fint, om de ar tjocka. Sa tror jag att de tankte. Idiotiskt.

  1. Le4nkade hit pe5 en ren chansning och jag me5ste se4ga att din blogg, och DU e4r helt fsstantiak! Det du skrivit och dina bilder ger mig se5 mycket upphetsande fantasier att jag inte vet var den ena slutar och den andra bf6rjar. Kommer att ge5 och le4gga mig nu med bara dina foton ff6r mina f6gon och en ke4r ve4n i handen! Det blir en le5ng natt VA:F [1.9.20_1166]please wait…VA:F [1.9.20_1166](from 0 votes)

  2. stina skriver:1. spdakoisrt e5terkommande2. hejkamrat! vi e4r ju kamrater.3. f6hm. he4r, fre5n dagens och nere5t. pe5 den ff6rra: ingen aaaaning.bonus: jag heter stina och jag bor i uppsala

  3. Anonymous skriver:1. Ff6rstage5ngsbesf6kare2. En kedja av le4nkar som jag tror bf6rjade genom ett sf6kord pe5 gologe som resulterade i besf6k pe5 bl.a. alltomsthlm, aftonbladet, myspace, gologe (igen), carpenoctem.nu, lisalindal.com och sedan slutligen hit.3. Inga. se5g den he4r ff6rst.Pelle, sthlm http://esqiptnqkk.com [url=http://drytgqsgcts.com]drytgqsgcts[/url] [link=http://sqxfdvhif.com]sqxfdvhif[/link]

  4. skriver:Hur gc3b6r man detta fc3b6r temat Simply Black?Stc3a5r sc3a5hc3a4r i kodmallen och om man c3a4ndrar bgcnaroukd eller color sc3a5 hc3a4nder inget:hr {background: #dadada;color: #dadada;clear: both;float: none;width: 100%;height: 1px;margin: .75em 0;border: none; }

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *