Sex dagar i min hemstad

har jag lyckats avverka nu. Två till ska det bli innan det bär av tillbaka till New York och vardag. Måste säga att Stockholm har visat sig från sin allra bästa sida den här gången (minus snöstormen när jag stod i kö till amerikanska ambassaden, DET var väl väldigt onödigt). Det är vårljust ute och alla mina bästa personer är hemma. Och det var så länge sen jag var här att det har hunnit öppna en massa nya ställen! Kände mig riktigt turistig typ. Men det allra bästa var ändå när jag stod i kassan på Hemköp med en proppfull korg och såg siffrorna blippa långsamt, långsamt upp till 298 kronor. För det får man i princip ingen mat alls i New York. Det kändes mycket bra. Motsatt effekt när jag har utnyttjat Taxi Stockholms tjänster, dock.

Här är lite bilder på grejer jag har gjort.

Kunde inte sluta förundras över att det här (ungefär) var utsikten från mitt jobb i fyra år. Jäklar vad mycket himmel det finns i den här stan!

Första kvällen åt jag middag på Cloud Nine med de här fina människorna och 9 andra. Sen trodde jag att vi gick till Strand men vi gick tydligen till Bar Brooklyn? Märkligt. Det här åt vi hur som helst på Cloud Nine:

Kan verkligen rekommenderas. Våra dumplings fastnade tyvärr inte på bild, men de var strålande de med.

 

 

Jag tog en promenad förbi NKs skyltfönster. Superfina. Ångesten över att jag slutade på Garbergs i samma SEKUND vi vann pitchen = obeskrivlig.

Drack vin med Emma på Indigo och kunde inte sluta säga Ååååhhhh Indigo! Folk runt omkring måste ha tyckt att jag var jättekonstig.

Åt lunch med min andra Emma på Citykyrkan. Blomkålssoppa och pannkakor som tyvärr var så goda att jag glömde fota. Taket fick jag dock med mig.

Föreläste för Berghs inför en himla massa folk. Var sjukt nervös i början men jag tror att det blev bättre allt eftersom.

Och så var det brief för 48 Timmar! Årets organisation är mentorprogrammet Stella, där tonårstjejer för chans att få en utomstående vuxen som mentor. Himla bra. Imorgon är det inlämning, sen sammanträder vi i juryn direkt och på kvällen blir det prisutdelning på Slakthuset. Ska bli himla spännande alltihop.

Och soundtracket till alltihop har varit den här. Världens bästa hemvändarlåt.

Frank Turner – Wessex Boy

Vi hörs igen från andra sidan pölen!

10 Replies to “Sex dagar i min hemstad”

  1. Nej, men de gör reklamen och skyltningen gjorde mig sugen på att jobba med NK som varumärke.

 1. Får man träffa dig för att säga hej medan du är i stan? Jag som tycker mycket om din blogg!

  Hälsar,
  Jana
  tickticktack @ gmail.com

  1. Tyvärr är jag redan tillbaka i Nevvan. Men om du har vägarna förbi här är det bara att hojta!

 2. Thank you for a very informative blog. Where else could I get that type of information written in such an ideal manner? I ave a venture that I am just now running on, and I have been at the look out for such information.

 3. Pingback: Blue Coaster33
 4. Pingback: stream movies

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *