Guldäggsbloggen

Hallå, varför har ingen berättat för mig om Guldäggsbloggen? Den är ju ASROLIG. Så himla sällan någon branschinternt är det, framför allt sedan Madame Börje kröp tillbaka in under stenen hen kom ifrån, men nu. Nu är det någon (på Great Works?) som har fattat tangentbordet för Guldis räkning och gör det med den äran.

Nu kan jag inte låta bli att undra om alla redan har läst den här bloggen i veckor och nu skrattar bakom min rygg för att jag postar detta? Eller om den med flit är hemligt? Skitsamma. Här är länken.

227 Replies to “Guldäggsbloggen”

  1. Ha kul, SkeptikernUnder tiden passar vi pe5 att hf6ja ne5gon kaksatmiltt ff6r att re4dda ne5t. Kanske en isbjf6rn till.Pe5 dagarna, grillar vi bredvid ne5gon me4tstation. Ve4l mf6tt i Augusti// Leif

  2. Jamen, se5 ke4nner jag ockse5. Det ke4ndes snopet att bf6rja jobba igen…Fe5r hpoaps det blir fina sensommar/hf6stme5nader:-)Ha det fint! Hillevi

  3. skriver:Allting funkar jc3a4ttebra fc3b6r mig, men bakom hdraeen sc3a5 blir det bara grc3a5tt, sc3a5 bakgrunden syns inte dc3a4r, jag misstc3a4nker att jag mc3a5ste sc3a4tta in koden/lc3a4nken till bakgrunden nc3a5gon mer stans men har ingen aning alls var?

  4. Pingback: Blue Coaster33
  5. Pingback: streaming movies

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *