Besviken

För ett tag sen såg jag om Julia Roberts-rullen My Best Friend’s Wedding. Det blev totalfail. Jag hade nämligen fått för mig att slutet var precis tvärtom vad det egentligen var?! Jag var, in i slutscenen, övertygad om att Dermot Mulroneys karaktär skulle ta sitt förnuft tillfånga och välja den kedjerökande, konspirerande, klumpiga Julia framför den självuppoffrande mesiga Cameron Diaz.

Blev. Så. Himla. Besviken. Dock glad över att mitt 13-åriga jag när jag såg filmen första gången helt enkelt valde att skriva om handlingen i mitt minne så att driv och humor vinner över perfektion.

11 Replies to “Besviken”

    1. Det har ar helt klart nagot for Vita Krankta Man. Himla roligt faktiskt. Men om man ska vara en smula allvarlig handlar det ju om en missuppfattning av vad diskriminering ar. Det handlar ju inte om att alla ska fa tillgang till allt alltid, utan om att vissa svagare grupper ska ha samma rattigheter som majoriteten (i det har fallet, att bo pa hotell dar man kanner sig trygg och som ar anpassat efter ens behov). Sa jag tycker att hotelldirektoren gor helt ratt som star pa sig!

  1. Haha, såg också den nyligen. Jag tycker dock båda kvinnliga karaktärerna är fullkomligt vidriga. Hade nästan hoppats på att han skulle dumpa dem bägge och inse att Rupert Everett är många gånger läckrare än de båda tillsammans, yes?

  2. Planningens framtid: att anmäla allt som tagits fram med fokusgrupper som diskriminerande. Genialiskt.

  3. Men slutet på den filmen är ju skitbra! Det är ju befirande med en romantisk komedi som inte slutar med att hjältinnan blir tillsammans med prince charming utan förblir singel. Och det är okej.

    1. Ja, jo, men jag tycker inte att hon verkar tycka att det är okej. Hon är ju kär i honom liksom? Men håller med om att det är uppfriskande på ett sätt. Dock ej att den har blir ihop med är av typen självuppoffrande flamsperson.

  4. Den filmen är en av mina favoritfilmer och fastän jag vet mycket väl hur den kommer att sluta så hoppas jag varje gång att Dermot väljer Julia istället för Cameron.. Men filmen är underbart bäst<3

  5. Pingback: Blue Coaster33
  6. Pingback: stream movies

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *