Knarktunnlarnas Rolls Royce

En av grejerna jag älskar med sommaren är att det är sommarvikarier på alla tidningsredaktioner. Detta i kombination med nyhetstorka gör tidningsläsandet så oerhört mycket roligare. Några favoritexempel från DN.se förra veckan:

Vad säger Rolls Royce om det här?  OBS Extra kul om man lyssnar på Filip och Fredriks podcast.

Att talträngda?

Hemsk nyhet. Bäst att hålla utkik efter flera män som färdats i bil. 

Viktig information att tillskansa sig på förstasidan hos Sveriges största dagstidning. 

Olika kroppstyper har andra kroppstyper. Exempelvis asiater. 

Snälla skicka sånt här till mig om ni hittar. Jag älskart!

8 Replies to “Knarktunnlarnas Rolls Royce”

  1. Vet inte om du såg Aftonbladet och SvDs rubriker kring Melissa Mayer som ny VD för Yahoo? ”Oerfaren och gravid” var väl ungefär vad de gick ut på (finns skärmdumpar här http://bisonblog.se/wp-content/uploads/2012/07/marissa.jpg och http://bisonblog.se/wp-content/uploads/2012/07/marissa2.jpeg). Trots att hon varit en av Googles viktigaste spelare och var nummer 20 in på det företaget gör våra största svenska tidningar en så otroligt förminskande rubrikvinkling.

    Inte alls lika roligt som dina ovan, men viktigt ändå!

  2. Pingback: Blue Coaster33
  3. Pingback: streaming movies

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *