Hejdå.

Hej då Charlton Street. Hejdå omvända kranar, brist på dagsljus och en porttelefon som aldrig fungerar. Hejdå Varick Street. Hejdå störiga möten som aldrig tar slut, datorluncher, popcornmaskiner och gokart-banor. Hejdå 81 Grand med tacos, vin och 90-talshits. Hejdå hela SoHo. Hejdå hem och jobb och vänner och yoga och turisthorder och happy hour.

Hejdå Lower East Side. Hejdå råttor och kackerlackor och evighetsbruncher och barrundor med USA Drinking Team. Hejdå min första lägenhet och mitt gamla kaffeställe och St Jerome där man alltid kan hångla i ett mörkt hörn.

Hejdå Nolita, West Village, East Village, Tribeca, Greenwich och alla områden ovanför 14:e gatan dit jag nästan aldrig orkar ta mig.

Hejdå Brooklyn. Hejdå broar, tak och bakgårdar. Hejdå hipsters och photo booths och picklebacks och shuffle boards. Hejdå utomhusbio och gratiskonserter och långpromenader och grillning.

Hej då Meatball Shop, Balthazar, Aria, L’Asso, Zucco, El Almacen, Mooncake och Schiller’s. Hejdå nudelsoppa och bibimbop, iskaffe och cake pops, yoghurtglass och blåbär, blaskig öl och popcorn, eggs benedict och bloody mary, fish tacos och pico de gallo och världens bästa avocado-wrap på Pret a Manger.

Hejdå nagelställen, Netflix, NY1, kabel-tv, taxi, checkar och NYT på söndagarna.

Hej då Ear Inn, Sweet&Vicious, Tom&Jerry, Epistrophy, Von, Iona och alla andra ställen där drinkarna kostar under en tia. Hejdå Bowery Hotel, Employees Only, Little Branch, Pastis och Whyte Hotel. Spara en martini tills jag kommer tillbaka.

Hejdå Le Baron, Jane Hotel, Union Pool, Red Egg, Mr H, Kenmare, Chloe 81, Don Hills. Ni har fått mig att vara uppe senare och dansa mer än jag någonsin trodde var möjligt.

Hejdå MPNY. Hejdå sega söndagar och kaffestinna onsdagar när diskussionerna aldrig vill ta slut. Hejdå folk som slår ena näven i bordet och bjuder på kakor och lemonad med den andra.

Hej då Max, Sofia, Andrea, Lova, Henke, Allan, Sandra, Christian, Marie, Erik, CF, Trille, Adrian, Mathieu, Rasmus, Fabian, Liza, Ida, Clemens, Pia, Lauren, Sanna, Chrissy, Freddy, Pablo, Sara, Hadrien, Sara, Calle, Kat, Meghan, Kelli, Andrew, Mikael, Tony, Fredrik, Niklas, Keke, Olivia, Christoffer, Gustav, Josefina, Phil och Alexander. Hejdå Daniel, Tim, Dan, Noel, Brendan, Giorgio, Andy, German, Gabriel, Moh, Chris och Ruvan.

Hejdå Beiker. Min resedvärg, telefonsamtalsringare, lunchdejt, drinking buddy och finaste kollega och roomie.

Imorgon flyttar jag till Sverige. Ikväll ska vi ta mig fasen ge den här stan vad den tål. Vi ses på taket!

10 Replies to “Hejdå.”

    1. Det vet jag inte riktigt. Vill absolut fortsätta engagera mig, men eftersom jag hamnar i en helt ny jobbsituation nu måste jag först få lite koll på hur tiden och så ser ut.

  1. Okej, jag gråter som ett litet barn nu. Förstår ångesten så mycket, men är såååååå jävla glad att jag får hem dig, så vi kan kramas och hångla med snygga män. LOVE YOU!

  2. Pingback: Blue Coaster33
  3. Pingback: streaming movies
  4. Pingback: stream movies

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *