Hej.

Hej Nytorget. Hej Vitan. Hej träkåkar. Hej dagisbarn och tonårsfyllon och lattepappor.

Hej Torö, bastu, brygga, grill, båt och Landsorts Lager. Hej Åre. Hej höstmarknad, liftköer, tacos och jul i 30 minusgrader.

Hej mjukost. Hej tunnbröd. Hej djungelvrål och ostkaka och knäckebröd och skagenröra.

Hej DN och Beck och Melodifestivalen.

Hej Urban Deli, Hjördis, Babylon, Indigo, Debaser, Marie Laveau, Södra, PA, Pelikan, Strand, Kåken, Berns och (gaaahh) Gubbrummet.

Hej Systembolaget. Som jag har saknat ditt vin.

Hej Handels. Hej nya kollegor och nytt kontor. Hej alla som ska gå MCXL i höst.

Hej fredagsöl på Adamsky och frukostmöte på Riche.

Hej mamma, pappa och Kalle. Hej släkten. Hej Eric, Kalle, Maria, Alexandra, Filippa, Ulrika, Cilla, Jenny, Sebbe, Matilda, Morris, Mia, Emma, David, Kristoffer och alla jag har glömt för att vi inte har setts på två himla år.

Jag är hemma nu.

(och, med risk för att verka hemskt dryg: har fått en massa intressanta mail på senaste tiden från folk som vill ses och prata om olika projekt nu när jag är i Stockholm. Det vill jag ju hemskt gärna, men jag har liksom fullt kaos nu med flytt och nytt jobb och så, så det vore toppen om ni kunde höra av er om några veckor när jag har landat lite.)

13 Replies to “Hej.”

  1. Jag har aldrig läst din blogg förut. Nu har jag läst, utan att överdriva, i två timmar och tio minuter. Så det är ditt fel att jag får lite sömn inatt. Och din förtjänst att jag har så mycket givande läsning i bloggform framöver- för som det känns nu vill och kommer jag sträckläsa din blogg./28årig miljöpartist i Stockholm som precis ska påbörja kbt

  2. Pingback: Blue Coaster33
  3. Pingback: stream movies
  4. Pingback: stream movies
  5. Pingback: alkaline water

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *