Nallebombning

Har tänkt att jag borde skriva nåt om Ulf Brunnbergs uttalande om att feminismen orsakade mordet på fängelsevakten, men ORKA. Vissa personer behöver mötas med argument men tycker inte att Brunnberg faller in i den kategorin. Känns mer som att han har hittat ett tvärtsäkert sätt att få den uppmärksamhet som han säkert har saknat. Säg att något absurt är feminismens fel så blir alla jättearga –> klappat och klart. Känns som att såna personer hellre ska mötas av tysnad än upprördhet? Eller så är jag bara mållös över det människoförakt han uttrycker.

Den här reaktionen är däremot rolig. Tack Sebastian för tipset.

12 Replies to “Nallebombning”

  1. Jag tycker att de gör himla bra grejer, men eftersom de inte gör det anonymt utan verkligen proppar medierna fulla med de här nyheterna om hur de (som pr-byrå) slåss mot allt ont i världen, så blir jag tyvärr aningen mindre impad. Alla Aftonbladet- och Expressenläsare har koll på Studio Total. Bra på många sätt, men… hade varit så fint om de inte gjorde detta för show. Alls.

    1. Aha, slarvigt av mig. Jaså, ja jag borde kanske ha klickat på länken innan jag uttalade mig. Tycker de här anonyma härmarna var riktigt roliga isf. 🙂 Och oavsett: asmycket bättre att bomba med nallar än att gnälla i kommentarsfält 🙂

  2. Pingback: Blue Coaster33
  3. Pingback: stream movies
  4. Pingback: stream movies
  5. Pingback: water ionizers
  6. Pingback: water ionizer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *