Mer av mig. Om du känner att det behövs.

Nu har jag varit med lite här och var igen *smider medan järnet är varmt*

I söndags snackade jag, apropå det här inlägget, om självobjektifiering i P3 Browser. Här kan man läsa/lyssna, jag är med precis i början.

Och igår var jag med i SVT för första gången i mitt liv! Fick sitta i studion på Aktuellt och prata Youtube-fenomen. Här finns länken till det, spola fram 33 minuter om du vill komma till mitt inslag!

Kommentar 1: Det här med TV-smink som jag har hört så mycket fint om, var det verkligen så bra? Ser liksom ut som en plastperson litegrann.

Kommentar 2: Efter ännu en sväng med våra grymma public service-kanaler känner jag verkligen att man får sjukt mycket för sin TV-avgift. Varenda kontakt är så sjukt proffsig, väl förberedd, initierad. Med tanke på hur mycket som brukar bli fel i andra medier är det väldigt ovant. Det är ju skönt för den som blir intervjuad, men framför allt är det skönt när man lyssnar och tittar. Att veta att det man ser faktiskt är hyfsat nära sanningen, för en gångs skull.

Har försökt att inte ta på mig allt mellan himmel och jord men det finns ju så sjukt mycket kul, så det kommer att bli lite mer grejs under hösten. Det börjar på lördag när jag ska vara gäst på Bar Grön som avslutar MP Stockholmsregionens Dag. Vi ska snacka nya former av engagemang. Om du ska dit, kom fram och säg hej. Är där hela dagen och känner typ ingen!

11 Replies to “Mer av mig. Om du känner att det behövs.”

  1. kan aldrig bli för mycket av dig! *crazy stalker person*

    har också varit med en gång i svt24 med cecilia gralde. hon är så HIMLA LÅNG. fast ja det är väl tydligen du med så det kanske inte var så konstigt. själv är jag under 160 så det var lite .. sjukt.

  2. Åh, hade ju varit värt att åka till Sthlm bara för att kunna komma fram och hälsa och tacka för alla kloka/smart/tänkvärda inlägg, men tyvärr lite för långt.

  3. Såg Aktuellt-klippet och blev helt jätte-imponerad! Du sa smarta och bra saker utan att ha den där ”bara-för-att-jag-forskar-i-ämnet-kan-jag-allt”-attityden. Jag ser fram emot att se dig i fler sådana sammanhang! Du är lite av min förebild!

  4. Pingback: Blue Coaster33
  5. Pingback: streaming movies
  6. Pingback: alkaline

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *