Home/away

Nu har jag varit tillbaka i New York i fem dagar. Det har varit skitfint väder, jag har fått krama på dem jag gillar och äta maten som jag har saknat (pickles! Herregud vad gått det är alltså.) Men vet ni vad? Jag vill inte stanna. Tvärtemot vad jag trodde så känner jag mig faktiskt klar med det här för nu.

Jag är så himla glad att jag och Sandra bestämde oss för att flytta våren 2010. Jag har blivit en mycket bättre och modigare person av det. Och jag är också otroligt glad att allt gick så bra som det gjorde, att jag lärde känna så mycket grymma människor och att jag från och med nu alltid kommer att ha New York lite som min stad. Det är mycket möjligt att jag kommer att känna det där behovet igen. Att slippa allt som är tryggt och vanligt och dra iväg ett tag. Men just nu är jag väldigt nöjd med att vara tillbaka i Stockholm, att göra något jag älskar på dagarna och somna i min egen lägenhet på kvällen.

Dessutom är ju det här världens bästa ställe att vara på besök i. Och det kan man inte vara när man bor här.

12 Replies to “Home/away”

  1. Håller med om pickles, so himla goda. Gud vad jag längtar efter att resa och uppleva världen. Jag hoppas jag hinner med det.

    1. Om du vill så hinner du! Handlar bara om att prioritera och ta mod till sig. Kram

  2. I fancy to make my possess website to vend clothes but I have rejection plan where to start.. I don’t no what websites to depart lying on, before how a great deal it will exist (or if there’s any means i can perform it for free?). Can someone give me as a good deal in order as probable and a website where i can found please?. I call for as a good deal aid as possible..

  3. One particular already have got determined this website to be really enlightening and effective. Carry on the positive function and publishing the appropriate products

  4. Pingback: Blue Coaster33
  5. Pingback: water ionizers
  6. Pingback: water ionizer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *