Fredagslista

Springer runt som en yr höna just nu och försöker fixa det som ska fixas, äta det som ska ätas och träffa dom som ska träffas. Så det blir inte mer än en lista som jag snodde från bland andra  Sandra och Kakan. Och när jag skriver den är det dessutom tisdag, men jag försöker låtsas att det är fredag så känns det kanske lite mer trovärdigt.

Vad har du på dig?
Nya träningskläder! Tvingade Sandra att åka upp med mig till Niketown och länsa stället. Älsk på det.

Hur mår du?

Bra! Det är jättekul att vara i New York. Men som jag skrev, också jäkligt kul att vara i Stockholm. Så jag bara mår bra i allmänhet.

Vad önskar du just nu?
Att jag hade såna här 10-dagarsresor till olika bra ställen inbokade minst varannan månad det närmsta året.

Vad har du ätit idag?
Yoghurt med hallon och ett kokt ägg till frukost. Vegetarisk nudelsoppa till lunch. Jag har upptäckt att jag älskar att gå och äta lunch själv, vilket jag gör den här veckan. Känner mig så världsvan då.

Vad ska du göra imorrn?
Imorgon är det lördag men även fast jag skriver det här på tisdagen vet jag att på dagen ska jag åka ut till Williamsburg och kolla på en väska och på kvällen ska jag på världshistoriens bästa Halloweenfest. Sandra och jag har gått och suckat hela veckan och undrat hur vi ens ska ORKA ha så kul som det kommer att bli.

Här kan man fundera över det här med pepp och att ta ut saker i förskott. Jag tar alltid ut allt i förskott. Dels har man då roligt medan man väntar på kulet, dels är oddsen mycket bättre för att det faktiskt blir kul om alla på förhand tänker att det ska bli så. Så tänker jag.

Och på söndag?
Tömma de sista grejerna ur min lägenhet, låsa dörren och flytta från New York på riktigt.

Vem saknar du?

Jag tror inte att han vill bli outad här.

Senaste köp?
Ett par jeans på Rag&Bone. De är liksom hälften svarta och hälften blå. Skitfina. Och innan det en Halloweenperuk och innan det en mössa och innan det ett par solglasögon.

Vad skrattade du senast åt?
En Dirty Cop-kostym inne på Halloweenaffären Ricky’s. Alltså jag orkar inte alla de här strippkostymerna som tjejerna här ålar runt i. De är så himla fula?

Vad grät du senast åt?
Dokumentären Bully på SVT.  

Vem sov du senast med?
Alexandras katt Sammy som bodde hos mig precis innan jag åkte till New York.

Vad läser du just nu?
Jonas Gardells Torka Aldrig Tårar Utan Handskar, fast bara de första sidorna för har precis startat en bokklubb där vi nog ska läsa den. Annars senaste numret av Filter, en antologi som heter Lyckad Invandring och artiklar som fina bloggläsare skickar till mig.

Senast sedda film?
Har haft sånt himla strul med mitt internet här i Nevvan, så nåt Netflixmaraton har det inte blivit. Så det var nog för tusan Äta. Sova. Dö. För flera veckor sen. Katastrof ju.

Vilken svordom använder du mest?

Ehhh, alla. Jag svär jättemycket. Med fokus på jävlar, helvete, fan och skit. Oftast i positiv bemärkelse dock. Du är så jävla strålande och helvete vad god maten var. Åt det hållet.

Vem var den senaste som ringde dig?
Sandra.

Senast 3 inkomna sms?

”Saknar dig ganska mycket just nu”

”Åh, vet inte. Har inte bestämt mig för mat. Kanske blir kyckling, men bestäm du!”

”Yes box!”

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
Åh. Jag med! Men det är väl typ halvtid nu?

Vilken är din favoritfrukt?

Just nu äpple pga säsong. Annars citron.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Taylor Swift (här i USA bara). Gud vad jag hatar det. Man ba: really?

(fast sen så pratade jag med lite folk om detta och dom ba: jo. så. kanske. ) Något mer smickrande är Gwyneth Paltrow. Inte för att jag ser ut som hon, men har hört ett par gånger att jag rör mig som hon? Jaja.

Vad är du rädd för?

Att inte orka/hinna göra allt det som behöver göras. Både för folk i min närhet och för världen i allmänhet.

Blir du lätt svartsjuk?

Nej. Jag vet inte ens om jag har tillgång till den känslan. Kan eventuellt bero på naivitet eller hybris. Kan ju känna mig sviken och så, men inte svartsjuk.

Din favoritkaraktär ur en serie?

Al Swearengen, Deadwood. Världshistoriens bästa skurk. Alla ba: ååååhhh Stringer Bell osv men Al är fan tre gånger bättre. Minst.

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Sofia, en av de bästa personerna jag vet. Hon skrev: Grymmis!

Vilket språk hade du velat lära dig?

Vaddå hade? Jag har inte gett upp än på att lära mig italienska, tyska, arabiska, ryska och lite japanska.

Vart vill du åka just nu?

Till Bed-Stuy där Lova, Henke och Allan bor. Vi ska äta middag och det ska bli fett trevligt tycker jag.

Det var det från mig. Ha en strålande helg nu!

294 Replies to “Fredagslista”

 1. I enjoy simply reading your entire weblogs. I simply needed to inform you which you have people including me which appreciate your job. This happens to be a great post. Hats off to you personally!

 2. I ought to say which the articles in this blog have become interesting to see. The minute one, I have to say this web site loads at a faster rate than almost all.

 3. I’m not sure why but this website is loading very slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 4. After going over a number of the articles on your website,
  I honestly like your way of blogging. I saved it to my bookmark website list and will be checking back in the near future.
  Take a look at my web site too and let me know your opinion.

 5. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this website. I am hoping the same high-grade website post from you in the upcoming also. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own web site now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.

 6. 34974 785980As I internet web site possessor I believe the content material matter here is rattling wonderful , appreciate it for your efforts. You ought to maintain it up forever! Excellent Luck. 669167

 7. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out much. I hope to give something back and help others like you helped me.

 8. Today, with the fast chosen lifestyle that everyone leads, credit cards have a huge demand in the economy. Persons from every field are using credit card and people who aren’t using the credit card have arranged to apply for 1. Thanks for discussing your ideas in credit cards.

 9. I simply wanted to say thanks again. I’m not certain the things I would’ve carried out in the absence of these points provided by you regarding such field. It was before a real daunting difficulty in my view, nevertheless considering the very skilled style you treated the issue took me to jump with fulfillment. Extremely grateful for the advice and then expect you comprehend what a great job that you’re putting in training the rest all through your site. Most likely you’ve never met all of us.

 10. Hiya, I am really glad I have found this info. Nowadays bloggers publish just about gossips and internet and this is actually irritating. A good site with interesting content, this is what I need. Thank you for keeping this web site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 11. It¡¦s really a great and helpful piece of information. I¡¦m satisfied that you shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

 12. Howdy very cool site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also¡KI am glad to search out numerous useful info here within the post, we want work out extra strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 13. Thank you for all your work on this site. Gloria enjoys carrying out investigation and it’s really easy to understand why. All of us hear all about the lively mode you convey vital things through this website and cause response from others about this point then our own child is without a doubt learning a lot. Enjoy the remaining portion of the new year. You’re the one carrying out a powerful job.

 14. Hiya, I am really glad I have found this info. Nowadays bloggers publish just about gossips and internet and this is actually irritating. A good site with interesting content, this is what I need. Thank you for keeping this web site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 15. I simply wanted to say thanks again. I’m not certain the things I would’ve carried out in the absence of these points provided by you regarding such field. It was before a real daunting difficulty in my view, nevertheless considering the very skilled style you treated the issue took me to jump with fulfillment. Extremely grateful for the advice and then expect you comprehend what a great job that you’re putting in training the rest all through your site. Most likely you’ve never met all of us.

 16. Howdy very cool site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also¡KI am glad to search out numerous useful info here within the post, we want work out extra strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 17. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 18. Hi, Neat post. There is an issue with your website in web explorer, would test this¡K IE still is the market chief and a huge element of folks will pass over your great writing due to this problem.

 19. I have read some just right stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I surprise how much attempt you place to make this type of excellent informative website.

 20. Thank you for sharing excellent informations. Your web-site is so cool. I’m impressed by the details that you have on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the information I already searched everywhere and simply could not come across. What a great site.

 21. Thank you for sharing excellent informations. Your web-site is so cool. I’m impressed by the details that you have on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the information I already searched everywhere and simply could not come across. What a great site.

 22. Howdy very cool site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also¡KI am glad to search out numerous useful info here within the post, we want work out extra strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 23. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

 24. Hey, you used to write fantastic, but the last several posts have been kinda boring¡K I miss your tremendous writings. Past several posts are just a little out of track! come on!

 25. you are actually a good webmaster. The website loading velocity is amazing. It seems that you are doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you’ve done a excellent process on this subject!

 26. Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently quickly.

 27. 842757 601689The book is great, but this review is not exactly spot-on. Being a Superhero is more about selecting foods that heal your body, not just eating meat/dairy-free. Processed foods like those mentioned in this review aren

 28. Please keep our water safe! There are alternative products that can be used for exfoliating. Please use those instead of plastic. The idea of putting plastic on your face is strange anyways. Thank you, Dana

 29. I found your blog website on google and examine a couple of of your early posts. Continue to maintain up the very good operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to studying more from you in a while!…

 30. I was very happy to find this net-site.I wanted to thanks on your time for this glorious learn!! I positively enjoying every little little bit of it and I’ve you bookmarked to take a look at new stuff you blog post.

 31. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch!

 32. Hi, Neat post. There is an issue with your website in web explorer, would test this¡K IE still is the market chief and a huge element of folks will pass over your great writing due to this problem.

 33. Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated data, nevertheless really really worth taking a look, whoa did one particular discover about Mid East has got more problerms as well.

 34. Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very useful info specifically the last part 🙂 I care for such info a lot. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and good luck.

 35. hey there and thank you for your info – I have definitely picked up anything new from right here. I did however expertise a few technical issues using this website, as I experienced to reload the web site lots of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will very frequently affect your placement in google and could damage your high quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective interesting content. Ensure that you update this again soon..

 36. I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a great blog like this one nowadays..

 37. It is perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or tips. Maybe you can write next articles referring to this article. I desire to read even more things about it!

 38. My husband and i felt now lucky that Raymond could round up his research out of the ideas he came across using your web site. It’s not at all simplistic just to choose to be giving freely strategies people today may have been making money from. And we also figure out we’ve got you to be grateful to for that. All of the explanations you made, the easy web site menu, the relationships you help instill – it’s most sensational, and it’s really letting our son in addition to us believe that that situation is pleasurable, and that’s extremely important. Thanks for everything!

 39. I intended to send you a very small observation to say thanks the moment again on the awesome thoughts you’ve featured in this article. It has been so shockingly generous with you to provide publicly what many individuals would’ve sold for an electronic book to end up making some bucks for themselves, particularly considering the fact that you could have tried it if you ever desired. The thoughts likewise served to become a fantastic way to know that other people have the identical zeal the same as mine to see a good deal more when considering this condition. I’m certain there are millions of more pleasant times in the future for individuals that read through your website.

 40. My brother suggested I might like this website. He was entirely right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

 41. Hi, I’m not a research scientist, I am an artist. But having said that, I began focusing my diploma year of fine art studies on plastic ingestion by bird and marine species (pelicans, turtles etc). If you have an email address I can email you images of the work I created. The previous year I focused on marine by-catch that died as a result of long-line fishing. I have a particular interest in this and spend a lot of time reading about plastic pollution worldwide. I actually discovered your organisation during the course of my research and have wanted to get involved for a long time. I would really like to get hands on experience to fully appreciate the scale of the problem so that I can communicate this more effectively in my next body of work. I am in Australia, so I guess the first step is to see if there is even a spot available for someone without a scientific background. And then work out costs etc.

 42. 195526 198493To your organization online business owner, releasing an important company is the bread so butter inside of their opportunity, and choosing a wonderful child care company often means the particular between a victorious operation this is. how to start a daycare 596619

 43. What i do not understood is actually how you are not really a lot more well-favored than you may be right now. You are so intelligent. You recognize therefore considerably on the subject of this matter, produced me in my opinion believe it from so many various angles. Its like men and women are not involved until it is one thing to do with Girl gaga! Your own stuffs excellent. At all times maintain it up!

 44. 679973 414300A domain name is an identification label which defines a realm of administrative autonomy, authority, or control within the Internet. Domain names are also critica for domain hostingwebsite hosting 925577

 45. I haven’t checked in here for some time as I thought it was getting boring, but the last few posts are good quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it friend

 46. I’m still learning from you, but I’m trying to reach my goals. I absolutely enjoy reading all that is posted on your blog.Keep the stories coming. I liked it!

 47. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 48. Good ¡V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

 49. I think other site proprietors should take this website as an model, very clean and great user genial style and design, let alone the content. You’re an expert in this topic!

 50. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 51. Someone necessarily assist to make critically articles I would state. This is the very first time I frequented your website page and thus far? I amazed with the analysis you made to create this particular put up incredible. Great process!

 52. I’m so happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 53. Howdy very cool site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also¡KI am glad to search out numerous useful info here within the post, we want work out extra strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 54. Great beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

 55. Someone necessarily assist to make critically articles I would state. This is the very first time I frequented your website page and thus far? I amazed with the analysis you made to create this particular put up incredible. Great process!

 56. I want to express my appreciation to the writer just for bailing me out of this type of setting. After looking through the world wide web and getting views that were not beneficial, I assumed my entire life was well over. Existing without the presence of solutions to the difficulties you have solved all through your entire write-up is a crucial case, and ones that might have negatively damaged my entire career if I hadn’t come across your blog. Your own personal mastery and kindness in dealing with all areas was tremendous. I don’t know what I would’ve done if I had not discovered such a step like this. I can now look forward to my future. Thanks for your time very much for this reliable and results-oriented help. I will not hesitate to refer your web site to anyone who requires assistance about this issue.

 57. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but instead of that, this is wonderful blog. A great read. I’ll definitely be back.

 58. Usually I don’t learn article on blogs, however I would like to say that this write-up very pressured me to take a look at and do it! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite great article.

 59. Thank you for all your work on this site. Gloria enjoys carrying out investigation and it’s really easy to understand why. All of us hear all about the lively mode you convey vital things through this website and cause response from others about this point then our own child is without a doubt learning a lot. Enjoy the remaining portion of the new year. You’re the one carrying out a powerful job.

 60. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 61. Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated data, nevertheless truly really worth taking a search, whoa did a single find out about Mid East has got additional problerms also

 62. My i and spouse get observed this web site to be really helpful and valuable. Maintain the best deliver the results and writing the appropriate products

 63. Great beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 64. Nice post. I was checking constantly this weblog and I’m impressed! Very useful information particularly the closing section 🙂 I take care of such info a lot. I used to be seeking this certain information for a long time. Thank you and best of luck.

 65. Hi there very cool site!! Guy .. Beautiful .. Superb .. I will bookmark your site and take the feeds also…I am glad to search out so many helpful info right here within the put up, we need develop extra strategies in this regard, thank you for sharing. . . . . .

 66. Hi there, I found your blog by the use of Google while searching for a comparable topic, your web site came up, it appears to be like great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

 67. you are in point of fact a just right webmaster. The website loading velocity is incredible. It kind of feels that you’re doing any unique trick. Also, The contents are masterpiece. you have performed a magnificent activity in this subject!

 68. I used to be recommended this website by means of my cousin. I’m not positive whether this post is written by means of him as no one else know such distinctive approximately my trouble. You are wonderful! Thanks!

 69. Thanks , I have recently been searching for information about this topic for a long time and yours is the greatest I have discovered so far. But, what about the bottom line? Are you certain in regards to the source?

 70. Hi, i feel that i saw you visited my website so i got here to return the desire.I am attempting to to find things to enhance my web site!I assume its adequate to use a few of your ideas!!

 71. Wonderful paintings! That is the kind of info that should be shared across the internet. Shame on Google for now not positioning this submit upper! Come on over and visit my website . Thanks =)

 72. you are in point of fact a just right webmaster. The site loading speed is amazing. It sort of feels that you are doing any distinctive trick. Also, The contents are masterpiece. you have performed a wonderful job on this matter!

 73. Pingback: loveis
 74. Hello there, I discovered your web site by the use of Google whilst searching for a similar matter, your site came up, it appears to be like great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

 75. Thanks a lot for sharing this with all of us you actually realize what you’re speaking about! Bookmarked. Kindly additionally seek advice from my website =). We could have a hyperlink alternate contract between us!

 76. Pingback: URL
 77. very handful of sites that come about to become comprehensive beneath, from our point of view are undoubtedly effectively really worth checking out

 78. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I’ll make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I will certainly comeback.

 79. Hello very cool blog!! Man .. Excellent .. Superb .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I’m glad to seek out numerous useful info right here within the publish, we’d like work out extra techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .

 80. Its like you learn my mind! You appear to know a lot approximately this, like you wrote the e-book in it or something. I feel that you just can do with a few % to drive the message house a little bit, but instead of that, that is magnificent blog. A great read. I will definitely be back.

 81. Spot on with this write-up, I actually assume this website wants rather more consideration. I’ll in all probability be once more to read far more, thanks for that info.

 82. although internet websites we backlink to beneath are considerably not associated to ours, we really feel they’re actually really worth a go via, so possess a look

 83. check beneath, are some absolutely unrelated websites to ours, having said that, they’re most trustworthy sources that we use

 84. Pingback: Payday Loans
 85. I would like to thank you for the efforts you ave put in writing this website. I really hope to view the same high-grade content from you later on as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal site now

 86. An impressive share! I have just forwarded this onto a colleague who was conducting a little homework on this. And he in fact bought me lunch because I found it for him… lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending some time to discuss this topic here on your website.

 87. 875903 937460There is going to be several entirely different portions about the LA Weight reduction eating program and 1 is genuinely critical. Begin stage is your in fact truly of these extra load. weight loss 538686

 88. Thanks for your write-up. One other thing is when you are promoting your property on your own, one of the concerns you need to be aware about upfront is just how to deal with home inspection records. As a FSBO vendor, the key towards successfully shifting your property and also saving money about real estate agent revenue is knowledge. The more you realize, the smoother your property sales effort is going to be. One area where this is particularly important is home inspections.

 89. Great blog post. Things i would like to contribute is that laptop memory is required to be purchased but if your computer is unable to cope with anything you do by using it. One can put in two RAM memory boards having 1GB each, for instance, but not certainly one of 1GB and one having 2GB. One should check the manufacturer’s documentation for one’s PC to make sure what type of ram is required.

 90. Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips and hints for beginner blog writers? I’d certainly appreciate it.

 91. Pingback: Blue Coaster
 92. It is the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

 93. The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as significantly as this one. I mean, I know it was my option to read, but I essentially thought youd have some thing intriguing to say. All I hear is often a bunch of whining about something that you could fix for those who werent too busy looking for attention.

 94. although web-sites we backlink to beneath are considerably not related to ours, we feel they are basically worth a go by means of, so possess a look

 95. Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated information, nevertheless truly worth taking a search, whoa did 1 learn about Mid East has got more problerms too

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *