Då så.

Då drar vi igång en vecka som liknar sådana jag brukade ha på tiden då jag liksom VAR någon och därmed hade saker att göra. Som jag har längtat! Och nu när det händer håller jag på att få panik för jag är inte VAN. Anywho. Idag får jag sitta på kontoret men sen ska väskan packas och jag ger mig ut på landets tågrälsar för att på tre dagar besöka Sveriges fyra största städer och sedan kraschlanda lagom till trosdag på min kollega Eriks disputationsfest. Mitt detta ska jag försöka skriva några inlämningsuppgifter och läsa nåt jox och gå på diverse seminarier. Och så. Har ställt in lite inlägg och ska försöka säga några väl valda ord från vägen också.

Hoppas att vi ses!

6 Replies to “Då så.”

  1. Hej! Jag undrar vad det kallas när man åker mountainbike i nedförsbacke såsom du gjorde? Är intresserad av att prova då du var så pepp!

  2. Låter som en spännande vecka! Ha det himla fint så hänger jag med i dina uppdateringar, KRAM

  3. Pingback: Blue Coaster33
  4. Pingback: weight loss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *