Presentation: ett geni

Som ni kanske har sett i bloggheadern har jag bytt bild. Det är resultatet av ett väldigt segdraget projekt som jag har haft i typ ett år, som handlar om att ta lite vettiga pressbilder. Så till slut, en dag i december, lyckades jag ta mig samman och tillbringade en timme hemma hos bästa Emma Svensson, aka Rockfotoemma.

Här är hon. 

Vi höll på där med lite olika vinklar och väggar och jag är så himla, himla nöjd med resultatet. Inte minst för att typ fem av mina närmsta vänner hörde av sig när de såg bilderna och ba: Men! Det ser ju ut som du!

Förutom att vara en sjujäkla duktig fotograf som plåtar för bland annat Elle och Rodeo, håller workshops på Fotografiska och precis har startat Fotoresor, är Emma också en oerhört trevlig person. Så trevlig att hon på vår nyårsfest tog med sig i princip hela sin studio och plåtade oss alla på temat Vanity Fair.

Vi historieåt 1982, om någon undrar över de något ovanlig outfitsen vissa av oss sportar. 

Hur som helst, Emma vill jättegärna jobba ännu mer (hur hon nu ska hinna det), så om du behöver en plåtis till något projekt, ring denna geniala människa. Portfolio och kontaktuppgifter hittar man här.

11 Replies to “Presentation: ett geni”

 1. Haha! Hade ALDRIG gissat att ni historieåt 1982?? Ser ut som helt vanliga stockholmshipsters på bilden?

  1. Haha! Jag skulle säga att den midjekorta vita kavajen Martin har på sig avslöjar oss.

 2. Det är så här korruptionen fortsätter. Det gäller att ingå i kretsen för annars kommer du aldrig slå dig in. En kvinna som anser att det inte hjälper att ha en far med bästa reklambyrån och bästa kontakterna förstår naturligtvis inte.

  För att inte säga hur utestängda dina barn blir om de inte växer upp i Sofo och går i samma klass som direktörens son och TV-chefens dotter.

  1. Men hallå, jag har väl verkligen aldrig sagt att kontakter inte spelar roll? Klart att de gör. Men därifrån till att man inte kan få tipsa om människor som gör ett bra jobb är ett ganska märkligt hopp.

  2. Men hallö. Ta och fundera lite på vad du precis påstod. De som har kontakter ska aldrig få använda dem eller göra PR för dem. Bara då blir arbetsmarknaden rättvis.

 3. Åhå, ja Emma hon är härlig, hon jobbade som fotolärare på min skola när jag gick i gymnasiet. Helt jävra sjukt duktig!

 4. Pingback: Blue Coaster33
 5. Pingback: stream movies
 6. Pingback: water ionizer
 7. Pingback: alkaline

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *