Fan vad fittigt

Ibland frågar ni ju om podcast-tips och då framför allt kanske inte såna som görs av två sköna snubbar som pratar om livet utan… tja, något annat. Och nu har jag en! Tack vare Almedalen kom jag i kontakt med Fan vad fittigt som görs av Sara Haraldsson, Lisa Gemmel och Maja Dahl. Såhär säger de själva om podden:

En podcast om sådant som är viktigt. Ocensurerat och med tveksam förankring i verkligheten, dock alltid med en fast fot i feminismen.

Och det är skitbra. Ej tramsigt, ej tråkigt, bara brett och intressant. Har hittills hunnit lyssna på avsnitt om bland annat utseende, klass och vithetsnorm, bland annat. Så testa den vettja!

Fan vad fittigt kan man lyssna på här eller genom iTunes.

15 Replies to “Fan vad fittigt”

  1. Instämmer! Två brudar som pratar om allt mellan himmel och jord, ganska skön ton de emellan, finns på Itunes och Facebook!

  2. Åh, vilket bra tips, tack! Jag har lyssnat igenom nästan alla avsnitt snart. Så himla bra.

  3. I had been honored to get a call from a friend when he found the important recommendations shared on your site. Going through your blog post is a real excellent experience. Thanks again for considering readers like me, and I would like for you the best of achievements as being a professional in this field.

  4. I was honored to receive a call from a friend as soon as he discovered the important points shared on the site. Looking at your blog post is a real great experience. Thank you for thinking about readers like me, and I desire for you the best of success being a professional in this field.

  5. Pingback: Blue Coaster33
  6. Pingback: stream movies
  7. Pingback: alkaline water
  8. Pingback: best bottled water

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *