Hej, tänkte jag bara säga.

Mycket mer har jag nämligen inte att komma med. Det är juli, det är soligt och jag har haft semester i två veckor. På den tiden har jag hunnit med en sväng i skärgården, tält och skogsrejv i Gagnef och vandring och cykling i Åre. Nu blir det skärgården en sväng till. Livet just nu: fem plus med cherry on top.

Hur som helst, det blir tyst här ett tag till tror jag, men jag försöker kommunicera litegrann via instagram. Där heter jag @ninaakestam om ni vill följa mig!

7 Replies to “Hej, tänkte jag bara säga.”

  1. Hej tuffa och duktiga Nina! Idag blev jag ställd en fråga som jag inte kunde besvara – vad tycker du om objektifierade kvinnor i konst och hur skiljer de sig från objektifiering i reklam/för övrigt? Kan du förklara om det finns någon skillnad? Är det okej att använda kroppen som ett objekt i konst?

  2. Pingback: Blue Coaster33
  3. Pingback: YouTube Video

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *