Sommaren som aldrig tar slut.

Nu är det ju så att jag fortfarande har två veckors semester kvar. HERREGUD. Det känns som att det har varit sommar för evigt, på det allra bästa tänkbara av sätt. Jag har glömt hur det känns att frysa. Här kommer en liten titt på vad jag har gjort hittills som har varit allra intressantast, i alla fall om man ska tro antalet likes på instagram.

Åkt allt som finns att åka på Grönan. 

Hållt tal i Almedalen. 

Träffat en ko i Borlänge. 

Bestigit ett jämtländskt berg. 

Cyklat ner för detsamma. 

Gjort i ordning en födelsedagsfrukost. 

Men om jag själv fick välja den bild som symboliserar den här sommaren allra bäst är det nog den här:

En ganska salongsberusad selfie tagen på Södermannagatan när jag var på väg till Trädgården med några av mina favoritmänniskor. Jag vet att jag tänkte helvete vad lycklig jag är, måste ta en bild på hur jag ser ut nu så att jag kan påminna mig om det om det här mot all förmodan inte skulle vara för evigt. 

Så. Kommer fortsätta vara lite slö med uppdateringar här men vill bara hälsa att jag har det svinbra och hoppas innerligt att ni också har det.

231 Replies to “Sommaren som aldrig tar slut.”

  1. Tycker du verkligen den texten var bättre? Jag tyckte den bara var lång, skramlig och förutsägbar.

  2. Tack Liv,
   det är du som gör den här bloggen läsvärd igen.
   Hade slutat att läsa här för att jag inte står ut med det Nina skriver. Så omoget, oigenomtänkt och långtråkigt. Klickade in mig bara för att se om hon hade bytt inriktning efter senaste opinionsmodet men upptäckte då att det finns i alla fall dina inlägg som gör det värt att kika förbi lite då och då. Tack för det!

  3. Ja, jag tycker att den är bättre, då jag upplevde den andra som översittaraktig, tråkig och full med ogenomtänkta påståenden.

 1. Pingback: Blue Coaster33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *