Mot Reykjavik!

Idag åker jag till på mitt livs första resa till Island för mitt livs första akademiska konferens. Där ska jag presentera mitt livs första akademiska konferensartikel med titel The extended effects of homosexual themes in advertising. Peppen = stor och total. Ska försöka posta en bild eller två därifrån, men kan eventuellt bli lite tunt här de närmsta dagarna. På fredag är jag tillbaka i stan för att workshoppa med de nya masterstudenterna på Handels om vad tusan de ska ta sig till med sina liv. KUL VECKA JU.

10 Replies to “Mot Reykjavik!”

  1. Stort – hejarop och pepp! De ska ha flera bra veganska/vegetariska restauranger i Reykjavik också, hoppas du hittar dit!

  2. Pingback: Blue Coaster33
  3. Pingback: streaming movies
  4. Pingback: water ionizer
  5. Pingback: alkaline

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *