Bzz-bzzz-bzz

Så (vilket alltså ska föreställa en sprakande och flimrande glödlampa som håller på att ge upp) känns det ungefär i min hjärna just nu. De senaste veckorna har varit crejzy bananas både på jobb och hemmafronten och alltsomoftast inneburit att jag måste stå upp inför en sal full med människor och prata om något jag inte har riktigt koll på. Som min egen forskning, exempelvis. Och även om man har varit i den situationen många gånger förut blir man, eller i alla fall jag, helt slut. Jag hinner/orkar inte läsa tidningen, diska, prata med folk. Idag vinkar jag dessutom hejdå till Anton som jag inte kommer att få träffa på nästan fyra veckor. Bläk.

Därför undrar jag således: vad är det bästa ni har hört/läst/sett på senaste tiden som jag med största sannolikhet har missat?

12 Replies to “Bzz-bzzz-bzz”

  1. Gryning över Kalahari av Lasse Berg. Om människans utveckling från apstadiet fram till civilisationen. Oerhört intressant om vad det är som gör oss till människor. Boken ger också en alternativ bild av beksrivningen av människoarten, vi är inte alls så krigiska och våldsbenägna som det tidigare har hävdats utan istället en samarbetsvillig och fredssökande varelse. Tror att du skulle gilla den. Det gör jag.

  2. Pingback: Blue Coaster33
  3. Pingback: stream movies
  4. Pingback: alkaline water
  5. Pingback: water ionizer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *