Peppaganda!

Jag tror knappast att det är sant, men festivalsommaren är liksom inte SLUT än? Det här måste ha varit världens längsta sommar, punkt. Eftersom jag skippade WOW till förmån för kardemummabullar på Rute Stenugnsbageri på Gotland (värt) är jag extra glad att de närmsta två dagarna få svira ner till Eriksdalsbadet och Popaganda. Alla kommer att vara där. Allt kommer att vara roligt. Och blir det inte det har jag bara fem minuters promenad hem till min egen säng. På många vis flott, alltså.

 

Hur som helst, hoppas att vi ses där. Kom fram och säg hej i så fall. Och för er som inte har möjlighet att vara där finns den här spellistan som borde passa utmärkt till valfri hemmafest.

Popaganda 2013

11 Replies to “Peppaganda!”

  1. Åh så mycket bra! Håkan, Ms Mr, Noah & The Whale, Kate Nash och Jens Lekman! Hoppas du får det underbart!

  2. Såg dig igår men jag vågade inte gå fram och säga hej. Det känns synd idag för jag hade velat sagt till dig att du inspirerar mig. Tack för det.

  3. Kuuuul. Är så glad att ackreditering finns pga fattig och nu är
    jag superglad att du ska dit! Kommer springa mot dig om jag ser dig, för du är den vettigaste jag vet! Kraaaam

  4. Då VAR det du som stod mellan mig och min kompis en stund under Håkan. 🙂 Sa inte hej eftersom konserten pågick för fullt och jag var osäker på om det verkligen var du. Men hej!

  5. Pingback: Blue Coaster33
  6. Pingback: streaming movies
  7. Pingback: alkaline water

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *