35m2 kärlek

En majdag 2008 satt jag och söndagsjobbade på en pitch (känns surrealistiskt när jag tänker på det. Söndagsjobb. Fyfan och gud vad jag aldrig kommer att göra det igen). Hur som helst: Mitt i alltihop hoppade jag på cykeln för att kolla in en lägenhet som i och för sig inte alls låg i den delen av stan jag var sugen på, men som ju verkade väldigt fin ändå.

Nu har det gått över fem år sen dess. Fem år av fest, dans, sovmorgon, kvällsjobb, tv-seriemaraton och frukost på balkongen. Men allt har sin tid och nu ska jag göra allt det där någon annanstans (närmare bestämt några hundra meter norrut till Stigberget). Jag hoppas verkligen att någon som tycker lika mycket om den som jag flyttar in. För det finns nog inga 35 kvadratmeter som förtjänar så mycket kärlek.

Länk till hemnet. 

 

13 Replies to “35m2 kärlek”

  1. Lamporna heter Flowe Pot och pallarna är från Tolix. Båda är lite av klassiker, så googla så kommer det upp både nya och begagnade att köpa på nätet!

 1. Du kan behöva lägga in en brasklapp om ”förutom när jag håller på att skriva färdigt min avhandling”. Barasådärförattdetblirså. Eller ja, du är ju så van med att skriva, så du kanske lyckas låta bli ändå. 🙂

  MVH
  Hon som jobbat kvällar och helger sen i april men skickat till tryck och är klar med texten nu.

  1. Hehe, jag så klart. Jag skriver nästan alltid på söndagar. Jag tänkte mer på det där att bli intvingad tillsammans med hela arbetsgruppen för att sitta och ha ångest tillsammans…

  1. Jag hade ett jobb, så klart. Började jobba heltid som 22-åring. Sen har ju priserna gått upp, den kostade inte så mycket när jag köpte den.

 2. ”som i och för sig inte alls låg i den delen av stan jag var sugen på”
  Vad var du sugen på för plats i stan vid den tiden då? Nytorget anses nog vara extremt attraktivt av de allra flesta.

  1. Jag letade i Vasastan eftersom alla mina kompisar bodde där då! Menade så klart inte att Nytorget är dåligt, men det var som sagt inte där jag letade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *