Upp i ringen

OMFG det är fredag igen! Trots att jag egentligen inte måste är jag rätt noga med veckodagar när jag är här. Det känns liksom enklast så, istället för att gå och småpyssla hela tiden. Alltså är det dags för helg och för min del hoppas jag att den kommer att innebära besök på helluvaride-nöjesparken Six Flags (ellerrrrr eventuellt Universal Studios, vi har inte bestämt oss, någon som har en tydlig uppfattning i frågan?, grill-brunch i Hollywood Hills en och annan martini. Börjar få lite panik över att snart tvingas återvända till Sverige där alla drinkar är som shots till storleken och kostar en halv miljard.

Det hela kan lämpligtvis ackompanjeras av den här spellistan, innehållandes mina favoriter bland alla förslag jag fick av er på låtar som kan passa när man ska upp i boxningsringen/på scen/rädda hela världen från undergång i en actionfilm. Om detta är vad någon planerar att göra i helgen. Det är hittills lite väl mycket övervikt på girl-power-musik för min smak (inte för att det är dåligt på något sätt men oväxling förnöjer etc etc) då den som har andra idéer för gärna komma med dem.

spotlight

 

265 Replies to “Upp i ringen”

 1. Har varit både på Six flags och Universal. Båda sjukt bra men Six flags snäppet bättre faktiskt. KUL MED HELG!

 2. Om ni ska ut på äventyr: dvs Universal/Six Flags. Gör det på en vardag istället! Knappt hälften så många besökare som på helgen.

  Ett annat tips är att köra ut mot Ohai, Santa Barbera och los Olivos. Fantastisk natur och en massa vingårdar som har vinprovning. Ett måste om man är i SoCal! 😀

  //en föredetta Los Angelian

 3. Hallå! Helt utanför ämnet men en grej jag funderar så sjukt mycket på, och du som typ är doktor har säkert statsen på det här: ÄR det verkligen farligare att vara ensam tjej ute småfull och ensam än att vara detsamma som man? Är i asiatisk storstad för tillfället och blir avrådd från det ena och det andra (taxi, tunnelbana, klubbar) pga att är ”ung” tjej. Frågade vad som skulle hända och de säger rån och grejer, jag säger Jamen män hamnar oftare i slagsmål och de säger så klart våldtäkt, varpå jag hävdar låg frekvens av faktiska överfallsvåldtäkter. Så. Kan naturligtvis vara olika i olika kulturer, men i Sverige, borde in män vara mer oroliga egentligen? Och ”osexiga” snart-tretti-brudar tryggast? Och vad beror statistiken på: att kvinnor är rädda och därmed försiktigare eller på en faktisk ökad fara om du är man?

  1. Jag vet inte hur siffrorna på rena överfall ser ut, faktiskt. Någon annan som har koll? Sen får man ju väga in att det kvinnor är rädda för (oftast sexuellt våld) väl av många anses värre än det män är rädda för (rån, eventuellt misshandel). Så även om det sista är vanligare kanske den första rädslan är större och därför påverkar oss mer?

 4. moisthlm skriver:Ne4ste man till raiknng de5 1. c5terkommande (de5 och de5).2. Man me5ste ju kika in ne4r ne5gon kommenterar hos en. Och se5 le4nkar ju David ockse5. Le4nkar e4r till ff6r att utforskas.3. Eh. De flesta sedan ne5gon ge5ng i somras.Bonus: Mo heter jag inte men jag bor i Sthlm.

 5. Pingback: Blue Coaster33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *