107 sidor av hyfsat sammanhängande meningar

Det här, mina vänner, är en skärmdump av en dialogruta som visar att jag nu har lyckats skriva ett första utkast till det som ska bli BOKEN. Jättemånga sidor. Jättemånga rader. Jättemånga ord. Som ni kan se.

Jag vet att det är mycket jobb kvar, men det känns ändå sjukt stort för hittills har jag liksom tvekat kring om det över huvud taget skulle gå att skriva så mycket om jobb och karriär. Men nu finns texten där, och det är betydligt lättare att se framför sig de kommande månadernas fixande och trixande. Tack som sjutton alla ni som har hjälpt till hittills, framför allt ni som utan att ni kanske vet det har inspirerat till ett helt kapitel genom de förtvivlade mail ni skickar mitt i natten dagen innan en anställningsintervju.

Som sagt, det är lång väg kvar och än så länge finns det inte en exakt titel eller utgivningsdatum (utöver att det blir i vår, om allt går som det ska). Men det finns i alla fall 107 tättskrivna sidor av hyfsat sammanhängande meningar. Känns som en bra början.

 

4 Replies to “107 sidor av hyfsat sammanhängande meningar”

  1. Stort grattis Nina du är så sjukt bra! Några frågor:

    Forskade du i samma grej i din masteruppsats som nu inför din doktorsavhandling? Vad kom du fram till då i så fall och fick du bra vitsord?

    Hade du kunnat tänka dig att doktorera genast efter din examen, dvs. bara stanna i den akademiska världen?

    Nackdelar med det akademiska? (som exempelvis statistik)

    1. Svarar i ett separat blogginlägg för har fått flera liknande frågor på senaste tiden!

  2. Pingback: Blue Coaster33

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *