Lite kärlek.

Den här veckan har varit kul. Kul pga jag vårterminen har börjat och det betyder att jag kommer att få vara i klassrummet på alla masterstudenter i princip varje vecka. Känns lite sjukt, men insåg igår att det år åtta år sedan jag själv satt där dom sitter. ÅTTA ÅR. Så det kanske finns ett och annat en kan lära ut ändå. Också kul pga att ni var så många som delade och kommenterade mitt inlägg om lyxproblem. Tycker alltid att det är lite läskigt att skriva när jag är arg, för man vet ju aldrig var det kan ta vägen. Alltså: kul att det åtminstone var begripligt vad jag menade den här gången. Jag har också varit i Södertälje, kokat ett nästan perfekt ägg och byggt en skohylla. Alltså får en väl vara rätt nöjd, på det stora hela.

Har inte så mycket mer att säga så det får bli lite länkkärlek i stället.

En bra post

Gustav Almestads svar på Hanne Kjöllers märkliga ledare angående förra veckans uppmärksammade våldtäktsdom. När jag läste Kjöllers text tänkte jag precis samma sak: varifrån kommer de här uppgifterna? Bra att Almestad tog sig tid att kolla upp det. Man kan för sjutton inte skriva ledare utan hänvisa till sakliga och riktiga källor.

En bra nyhet

Nu kan man förhandsbeställa Sandras roman! Jag läste första utkastet för vad som känns som en evighet sen (kanske 2011?) och det var så bra, redan då. Nu måste den alltså rimligtvis vara fantastisk. Finns på AdLibris här.

En bra låt

En bra dag

Idag 

6 Replies to “Lite kärlek.”

 1. Hej Nina!

  Jag tänkte bara höra vad du tyckte om Fittstim-Min kamp igår? Det är ju en stor diskussion kring programmet nu, så din åsikt vore trevlig att höra 🙂

 2. Nina!! Tyckte ditt inlägg om lyxproblem var så himla bra och det vore så intressant att läsa kommentarerna, men när jag försöker är det bara som en stor vit ruta över din text så man ser bara lite av det längst till vänster och sen inga kommentarer?? Alla andra inlägg ser man kommentarerna som vanligt och har försökt på telefon, dator och iPad men ser likadant ut på alla tre? Vet du vad som kan vara problemet?

  1. Jepp! Jag har hört om flera andra som har samma problem. Synd på ett sånt bra inlägg 🙂

 3. Hej Nina.
  Jag tänkte be dig om en ”tjänst”. Detta inlägg som du skrev i maj är så himla bra och viktigt. Det är något som jag tycker är högst aktuellt och framför allt med tanke på det kommande valet. Jag brukar länka till det då och då i kommentarsfält och på andra ställen.
  Dock så känns det inte helt aktuellt längre då det handlar en del om AA-kampanjen/debatten som var aktuell just då.
  Så mitt önskemål är alltså ett nytt inlägg om konsumentmakt skrivet så där bra som detta inlägg är fast kanske inte så ”daterat”.
  Jag hoppas att en sådan här önskan är ok och att du ser den (som den i allra högst grad är) som en komplimang till dig.

  Vänligen Sara

  http://blogg.resume.se/nina-akestam/2013/05/20/efterlysning-3/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *