I as in internet

Jag har känt mig så himla sliten på senaste tiden. Det mesta jag läser vill jag bara himla med ögonen åt. Jag orkar inte ens vilja åka på semester, jag vill bara vara hemma och vakna upp en enda dag när det enda som står i kalendern är klipptid 14.00. Så idag har jag mest skrattat åt det här. Alla ni som inte känner igen er förelår jag att åka utomlands lite mer. 2010-2012 lättades min vardag alltid upp av att mer eller mindre dagligen höra Sandra sitta bredvid mig och bokstavera över telefon med en restaurang eller liknande: B as in baloons, E as in emoji, I as in internet.

mvh Stina Åkerström

 

11 Replies to “I as in internet”

  1. Pingback: Blue Coaster33
  2. Pingback: YouTube Video
  3. Pingback: streaming movies
  4. Pingback: stream movies
  5. Pingback: stream movies
  6. Pingback: alkaline water
  7. Pingback: water ionizer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *