Freedom fighters unite!

Det är måndag, det är Metrodag! Den här gången har jag skrivit om något som kanske ej är så klickvänligt och sexigt, men det är viktigt. Typ: det viktigaste. Så läs hemskt gärna. Den som inte får tag i papperstidningen kan som vanligt läsa på internet här, där finns dessutom att gamla krönikor samlade.

 

96 Replies to “Freedom fighters unite!”

 1. Tycker du verkligen att det som står på t ex politism eller alliansfritt sverige är smarta och viktiga bidrag till den svenska samhällsdebatten? Och att Kjöller gjorde fel som sa vad hon tyckte om detta? Vänstern (t ex ABs ledarsida) har ju malt på ett tag nu om att enda orsaken att liberaler talar om ”åsiktskorridor” och ”tonläge” är att man har förlorat problemformuleringsprivilegiet, alternativt är sura pga opinionsmätningar, och att allt är bra som det är.

  När sen vänstersidan själva fick smaka sin egen medicin av DN så var det plötsligt inte lika roligt. Då var det gråta ut på ABs ledarsida och krav på ursäkter för den stora förolämpningen att bli jämförda med avpixlat. Som att AB själva inte kört guilt by association med Breivik-kopplingar och allt möjligt under lång tid, eller tjatat om alliansens ”människosyn” i var och varannan ledare. Hyckleri i kvadrat.

 2. I was recommended this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You are incredible! Thanks!

 3. Many thanks for making the effort to talk about this, I feel strongly about this and enjoy learning a great deal more on this matter. If possible, as you gain knowledge, would you mind updating your weblog with a great deal more info? It as extremely beneficial for me.

 4. Just desire to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply great and i can assume you are an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the gratifying work.

 5. What i don at realize is actually how you are not really much more well-liked than you may be right now. You are very intelligent. You realize therefore significantly relating to this subject, made me personally consider it from numerous varied angles. Its like men and women aren at fascinated unless it is one thing to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs great. Always maintain it up!

 6. Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. Anyway I all be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.

 7. Every as soon as in a though we choose blogs that we study. Listed beneath would be the most recent web-sites that we decide on

 8. Pingback: Blue Coaster33
 9. Pingback: stream movies
 10. Pingback: water ionizers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *